Božić: S Dorom Gadžić u ekipi, potpisao bih finale!

OD PETKA DO NEDJELJE ĐAKOVAČKE ODBOJKAŠICE SUDJELUJU NA JUNIORSKOM PRVENSTVU HRVATSKE

 

 

Odbojkaški klub Osijek od 12. do 14. siječnja 2018. godine bit će domaćin muškoga i ženskoga juniorskoga prvenstva Hrvatske. U muškoj konkurenciji nastupit će sedam momčadi (grupa A: Zadar, HAOK Mladost, Rovinj i Sisak; grupa B: Croatia, Mladost Ribola Kaštela, Mursa Osijek), dok će kod djevojaka biti osam ekipa podijeljenih u dvije skupine.

U skupini A nastupit će: Đakovo, HAOK Mladost, HAOK Rijeka CO i Zadar, a u skupini B: Osijek, Umag, Kitro Varaždin i Dubrovnik.

Đakovačke juniorke otvaraju prvenstvo u petak u 9:30 sati utakmicom protiv Zadra, a u popodnevnom susretu (16:30)u utakmici drugoga kola protivnice će im biti igračice zagrebačke Mladosti.

U subotnjem programu, ponovo u 9:30 Đakovčanke će odmjeriti snage protiv Riječanki. Prve dvije ekipe iz svake grupe plasirat će se u polufinale.

 

 

Dragan Božić: S Dorom Gadžić u ekipi, potpisao bih finale!

 

 

Dva puna tjedan trener Dragan Božić vrijedno priprema igračice za nastup na juniorskom prvenstvu. Na upit što možemo očekivati od osječkoga nastupa, Božić je rekao: „Zbog nekih komunikacijskih problema, ne idemo u Osijek u baš najboljem raspoloženju, ali vjerujem da ćemo dati sve od sebe kako bi na dostojan način prezentirali đakovačku odbojku.

 

 

 

 

Moram spomenuti da smo u doista zahtjevnoj konkurenciji izborili plasman na prvenstvo jer u Slavoniji i Baranji su četiri prvoligaške ekipe (Osijek, Nova Gradiška, Vukovar i Đakovo) izborili plasman. Na regionalnom prvenstvu „ispustili“ smo Osječanke nakon pet setova. U Osijek dolazi osam najboljih juniorskih ekipa i svaka pobjeda za nas će biti veliki uspjeh. Mi ovu ekipu već tri godine pripremamo za ovo natjecanje i žao mi je samo što je ljetos Dora Gadžić otišla u Osijek jer s njom bih potpisao barem finale. Ovako, njenim odlaskom, ekipa je oslabljena, a da problem bude još veći može se dogoditi da Dora nastupiti i protiv nas. No, što je, tu je. Borit ćemo se i dati sve od sebe za što bolji plasman. A ponavljam, već dolaskom među osam najboljih hrvatskih ekipa ostvarili smo ogroman uspjeh.

Ovim putem mogu pozvati sve đakovačke  studente i studentice da nas dođu bodriti, ali isto tako i i uživati u vrhunskoj odbojci, zaključio je đakovački trener.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.