Dino Galičić odlazi u Ivankovo!

JOŠ JEDAN NEUGODAN UDARAC ĐAKOVAČKOM NOGOMETU

 

 

 

Dok su sve nogometne misli usmjerene tko će biti pobjednik đakovačkoga malonogometnoga turnira, gotovo neprimjetno prolazi jedan nogometni transfer. Dakako, nije riječ o nekakvom kapitalnom profesionalnom prijelazu, ali za đakovačke prilike, jedna neugodna vijest. Naime, mladi đakovački nogometaš Dino Galičić odlučio je, nakon višegodišnjega igranja u seniorskoj momčadi, napustiti svoj matični klub Đakovo Croatiju i nogometnu sreću trenutno potražiti u Bedemu iz Ivankova. Prisjetimo se da je prije dvije godine put Ivankova krenuo i tadašnji kapetan đakovačkoga trećeligaša Goran Borko koji je postao važna karika u ivankovačkoj momčadi koja je trenutno jesenski prvak Treće hrvatske nogometne lige Istok.

 

Dino Galičić odlučio napustiti Đakovo Croatiju

 

Potreban mi je izazov da pokažem svoje nogometno znanje!

 

 

Dvadesetdvogodišnji napadač već je četiri godine u seniorskom pogonu i bio je jedan od najvećih đakovačkih talenata. Međutim, u posljednje dvije godine njegova igra bila je promjenjiva; od odličnih izdanja da boravka na klupi. O njegovom odlasku iz Đakova, upitali smo samoga Dinu Galičića koji nam je rekao:

  • Točna je informacija da sam se dogovorio s Bedemom. Mogao sam i ljetos otići u Ivankovo, međutim, nakon razgovora s čelnicima Đakovo Croatije ostao sam jer sam se napokon htio potvrditi kao igrač. Međutim, kriza u klubu se produbljivala; igrački kadar se osipao, loše smo igrali, sustigli su nas loši rezultati, smjena trenera… Na kraju prvenstva zauzeli smo 14. mjesto i jednostavno atmosfera u klubu bila je najmanje sportska. Ja već četiri godine nastupam za seniore, i iz godine u godinu, u rezultatskom smislu, sve smo slabiji. Jednostavno, umorio sam se od takve atmosfere, ali i pritiska. Doduše, krenule su neke promjene u klubu, ali mislim da sve to ide poprilično sporo. Bivšim suigračima želim puno uspjeha i sreće s nadom da će osigurati trećeligaški status.

 

 

Dijete Đakovo Croatije

 

 

 

U posljednje dvije godine često i na klupi

 

 

Od najvećega đakovačkoga talenta do ćudljivoga igrača „koji se traži“?

 

  • Mislim da će mi goditi promjena kluba jer za mene, kao mladoga igrača, veliki je izazov doći u momčad koja je jesenski prvak. Brzo sam se dogovorio s upravom Bedema i uvjeren sam da ću se nametnuti treneru i pokazati da u meni još uvijek ima „baruta“. Znam da će biti teško, da Bedem ima odličnu momčad, ali želim pokazati sebi i drugima da mogu igrati ozbiljan nogomet. Veliki je izazov biti u momčadi koja se bori za naslov prvaka, a vjerujem da ću i ja dati svoj mali doprinos tom uspjehu, završio je Dino Galičić.

 

 

 

 

 

 

Đakovački nogomet ostaje bez još jednoga talentiranoga nogometaša pred kojim je još mnogo nogometnih sezona. Trenutno Galičić održava kondiciju na malonogometnom turniru kao igrač Runolist Sense Bara. Uz odlazak u Ivankovo, zasigurno da je Galičićeva velika želja osvojiti i đakovački turnir što bi za njega i Gorana Borka sigurno bio i odličan početak priprema. A dres s brojem 7 ostaje upražnjen u đakovačkom roosteru. I tanak napadački kadar đakovačkoga trećeligaša osiromašen za još jednoga napadača.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.