Josip Mišić novi predsjednik NK Ratar!

IZVANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA NK RATAR

 

 

U nedjelju, 14. siječnja, održana je Izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba Ratar iz Piškorevaca. Razlog?  Stigla je odluka o suspenziji predsjednika kluba Marka Spajića.

Igralište NK Ratar

  Predsjedniku Spajiću osmomjesečna kazna!

 

Naime, zbog incidenta na utakmici 14. kola između Torpeda i Ratara koja je odigrana 19. studenoga prošle godine, kažnjen je predsjednik NK Ratar Marko Spajić na osam mjeseci zabrane obnašanja svih funkcija u nogometu. Utakmica između Torpeda i Ratara prekinuta je u 79. minuti kada je predsjednik Ratara Marko Spajić fizički napao suca Jerbića. Utakmica je prekinuta kod vodstva Torpeda 1:0.

Odluka Disciplinske komisije primorala je članove NK Ratara na izvanrednu izbornu skupštinu na kojoj je izabran novi predsjednik kluba. Jednoglasnom odlukom skupštinara na čelu Ratara bit će Josip Mišić. Novoizabrani predsjednik u roku od 15 dana predložit će novu upravu i izvršna tijela kluba. Osim ove točke dnevnoga reda, podneseno je izvješće u radu u protekloj godini te financijsko izvješće.

Novoizabrani predsjednik Josip Mišić istaknuo je da će glavni cilj u narednom razdoblju biti osiguranje opstanka u Prvoj županijskoj ligi.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.