Pobjednici: Gordana Glavačević/Božana Kovačević, Mario Beljan/Tihomir Hardi i Srećko Dupor/Rafael Mikulić!

 

TURNIR PAROVA IZ SERIJE 1000 BODOVA

 

Unatoč zimi i hladnom vremenu teniske aktivnosti ne miruju. U subotu i nedjelju, 13. i ¸14. siječnja, u zatvorenom balonu Teniskoga kluba Đakovo odigran je turnir parova iz serije 1000 bodova. Organizatori ovoga turnira su Hrvatska unija tenisača i Teniski klub Đakovo, a natjecanje je održano u tri kategorije: dame apsolutna, gospoda do 45 godina i gospoda preko 45 godina.

 

Prve dame Gordana Glavačević i Božana Kovačević

 

U konkurenciji dama nastupala se četiri para, a nakon razigravanja ostvareni su sljedeći plasmani: 1. Gordana Glavačević i Božana Kovačević; 2. Suzana Hardi i Ivana Ramčić; 3. Ineta Hardi i Martina Matkovoić; 4. Zrinka Racić i Mirjana Premužić.

 

Ovako je bilo prije natjecanja gospođa u apsolutnoj kategoriji

… a ovako nakon natjecanja

 

Mario Beljan i Tihomir Hardi prvaci!

 

Turnir tenisača do 45 godina privukao je jaku konkurenciju. Uz đakovačke parove, na  turniru su sudjelovali i parovi iz Zagreba, Zadra, Požege, Donjeg Miholjca, Vinkovaca i Broda. Naslov pobjednika pripao je đakovačkom paru Mario Beljan i Tihomir Hardi koji su turnir osvojili nakon pet pobjeda, bez izgubljenoga seta. U finalu su pobijedili požeški par Leona i Ninu Abramovića rezultatom 6:0 i 6:1. Od đakovačkih parova Goran Geošić i Matej Lazarević, Ivan Perić i Ivan Račić plasirali su se u četvrtfinale, a u turniru su još nastupali: Mato Bulat i Kruno Matoković, Marko Stipić i Branko Ilakovac, Martin Kaptein i Kruno Zeko, Miro Grabar i Dario Mesić i Tihomir Svalina i Igor Čivrag.

Gospoda do 45 godina

 

Pobjednički par Srećko Dupor i Rafael Mikulić!

 

Pobjednici u kategoriji gospode preko 45 godina su Srećko Dupor (Zagreb) i Rafael Mikulić (Grude, BiH). Oni su u finalu bili bolji od zagrebačkoga para Goran Baletić i Ilija Kovačević. Boje đakovačkoga tenisa branili su sljedeći parovi: Marinko Lukić i Ivica Mikulić, Branko Kindl i Stjepan Mandarić, Branko Ilijov i Damir Schleis. Đakovački par Ilijov/Schleis dogurao je najdalje: u borbi za polufinale poraženi su od prošlogodišnjih pobjednika Ivanović/Jović (Nova Gradiška) rezultatom 6:3; 6:7 i 10:7.

Bookmark the permalink.

One Comment

 1. Nisam tako napisao
  Finalni susret su Beljan i Hardi dobili 6-0, 6-1
  A par Ilijov-Schleis izgubili
  6-3 6-7 10-7
  Ali to nije toliko bitno
  Pozdrav i uspješan daljnji rad

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.