Vedran Šaravanja ponovo u Đakovu!

U JEKU EUROPSKE RUKOMETNE GROZNICE PRIPREMAJU SE I ĐAKOVAČKI RUKOMETAŠI

 

Nakon jesenskoga, ne baš blistavoga, dijela prvenstva đakovački su rukometaši zauzeli dvanaesto mjesto sa samo šest bodova (pobjede protiv Garešnice, Nove Gradiške i Osijeka). Iza njih na tablici se nalaze Garešnica s 4 i Nova Gradiška s jednim bodom.

Nakon što je ritam treninga malo poremetio malonogometni turnir i nakon povratka šest đakovačkih trenera sa seminara iz Splita, kolotečina se vraća među đakovačke rukometaše. Ritam svakodnevnih treninga je utvrđen, svi igrači su trenutno zdravi i na raspolaganju treneru Perici Martiću. Doduše, klub je napustio mladi Ćuk koji će rukometnu sreću potražiti u premijerligašu Spačvi iz Vinkovaca. Ali, stiže i jedna odlična vijest: od srijede bi se treninzima trebao priključiti sada već bivši osječki igrač Vedran Šaravanja koji je poznat i đakovačkim rukometnim zaljubljenicima. Naime, ovaj krilni igrač boravio je dvije godine u Đakovu, 2014. i 2015. te je ostavio odličan dojam. Iz đakovačkih je redova 2014. godine bio na širem popisu kadetske reprezentacije Hrvatske (igrači rođene 1994. godine)koja se pod vodstvom Vedrana Čurka pripremala u Umagu pripremajući se za kvalifikacije za Europsko kadetsko prvenstvo. Nakon dvije đakovačke sezone Šaravanja se vratio u svoj matični klub Osijek gdje je igrao i u jesenskom dijelu prvenstva.

 

                    Martić: „Šaravanja je pojačanje za našu momčad“

Povratak u Đakovo – Vedran Šaravanja

„Šaravanja je već iskusan rukometaš koji će nam puno značiti i proljetnom dijelu prvenstva. S obzirom da smo jesenas Krešimira Klepu i Antonija Jozipovića najčešće „žrtvovali“ na srednjem vanjskom, njegov će dolazak zatvoriti tu prazninu. To je igrač koji na svakoj utakmici vrijedi četiri do pet pogodaka, a osim toga, i siguran je izvođač sedmeraca. U svakom slučaju, za našu momčad veliko pojačanje. Osim toga, igrao je u Đakovu, poznaje igrače, a mislim da je i našoj publici ostao u dobrom sjećanju, komentirao je Šaravanjin dolazak đakovački trener Perica Martić.

Nakon svakodnevnih treninga, đakovački će rukometaši prvu provjeru imati u nedjelju u 17:00 sati kada će u Nastavno sportskoj dvorani gostovati rukometaši Borova.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.