U završnici Borovčani slavili golovima Pinjuha i Radojevića!

I U DRUGOJ PRIPREMNOJ UTAKMICI BOROVČANI POBIJEDILI

 

BOROVO – ĐAKOVO  25:23 (15:12)

 

Borovo naselje – Sportska dvorana. Gledatelja: 20: Suci: Dušan Radaković i Mario Božanović (Borovo naselje).

 

BOROVO: Boris Polchert, Vuković, Šamija 6, Luketić 2, Tuša, Pinjuh 5, Franić, Radojević 3, Zatezalo 2, Šimatić 3, Tomislav Stojanović, Žulj, Robert Pochert, Luka Stojanović 4, Naletilić. Trener: Uhlarik.

 

ĐAKOVO: Bradarić 1, Mandarić 1, Jakšić 1,Šimić 1, Ostajmer, Klepo 2, Tot, Šaravanja 5, Ćurić 5, Perković, Šestak, Jozipović 2, Novoselović, Goluža 5. Trener: Perica Martić.

 

Nakon nedjeljnoga ogleda u Đakovu, i uzvratnom susretu Borovčani su, u četvrtak, 25.siječnja,  slavili protiv đakovačkoga Prvo B ligaša. Nakon početnoga vodstva gostiju (Goluža) Borovčani su s tri uzastopna gola poveli 3:1 i tu prednost održavali sve do odlaska na odmor. Đakovčani su se najviše približili i kod rezultata 11:10, ali su u završnici domaćini uspjeli ponovo doći do prednosti od tri gola (15:12).to je bio ujedno i rezultat prvoga poluvremena. U prvih 30 minuta u đakovačkim redovima najraspoloženiji je bio Mario Goluža, strijelac četiri pogotka.

Na samom otvaranju drugoga dijela, domaćini su serijom 3:0 pobjegli na plus 6 (18:12), ali su đakovački rukometaši sa šest uzastopnih golova došli do poravnanja 18:18, da bi, po drugi puta na utakmici, prešli u vodstvo pri rezultatu 19:18, a zatim i 20:18:I kada se čini da će gosti trasirati put prema pobjedi, domaćini poravnavaju rezultat na 20:20. Đakovčani ponovo odlaze na 23:21 da bi igrači Borova, najprije izjednačili na 23:23, a u samoj završnici golovima Pinjuha i Radojevića došli do konačnih 25:23. I druge pobjede protiv Đakovčana.

I u drugom susretu Borovčani bolji od Đakovčana

U drugom dijelu Vedran Šaravanja potvrdio je daće biti pojačanje u đakovačkim redovima jer je postigao svih pet svojih golova, a njemu se pridružio i Renato Ćurić s pet golova od čega tri u drugom poluvremenu.

Kako je utakmicu vidio đakovački trener Perica Martić: „U odnosu na prvu utakmicu u Đakovu vidim vidan napredak u igri moje momčadi. Đakovačka utakmica bila je prva i tamo smo neshvatljivo propustili vodstvo od sedam golova prednosti. U Borovu smo odigrali solidnu utakmicu u kojoj smo u završnici bili u prilici doći do pobjede. Ono što me veseli jest činjenica da smo smanjili broj tehničkih pogrešaka i da smo cijelu utakmicu bili ravnopravan protivnik. Moram podsjetiti da imamo mladu momčad za koju su karakteristične oscilacije, međutim, treningom ćemo i taj nedostatak pokušati otkloniti. Zadovoljan sam i činjenicom da su u posljednjih desetak minuta priliku dobili i mlađi igrači jer će i oni morati podnijeti teret prvenstvenih utakmica, zaključio je đakovački trener.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.