Jasan proljetni cilj: zadržati se u vrhu!

TRENER IVAN DENIĆ IZVRŠIO PROZIVKU U SATNIČKOM ŽUPANIJSKOM PRVOLIGAŠU

 

Nogometaši Mladosti iz Đakovačke Satnice u subotu su, 27. siječnja, odradili prvi trening i time počeli pripreme za proljetni dio prvenstva u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Prozivka -NK Mladost Satnica Đakvoačka

 

Satničani su odigrali odličnu jesensku polusezonu, a kako ju je vidio mladi trener Ivan Denić: „U jesenskom dijelu prvenstva osvojili smo odlično treće mjesto što je nagrada za sve igrače, upravu kluba i navijače. Drago mi je da su jesenas igrači stekli samopouzdanje da uspješno mogu igrati protiv bilo kojega protivnika u ligi. Momčad ima veliki potencijal, samo treba nastaviti s napornim radom na treninzima i rezultat sigurno neće izostati. Vjerujem da ćemo i u proljetnom dijelu biti uspješni te Satnici donijeti još puno nogometne radosti. Pred nama su naporne pripreme, i ako ne bude ozljeda, vjerujem u odlične rezultate. No, ne opterećujemo se lovom na prvo mjesto, želimo stvoriti stabilan klub koji će uvijek biti u gornjem dijelu tablice“.

Krenulo je… – prvi trening satničkoga županijskoga prvoligaša

Klub napustili: Davor Svalina, Bruno Barišić Jaman i Mario Šekerija

 

Na pitanje o odlascima i dolascima igrača trener Denić je rekao: „Nažalost, u zimskoj stanci klub su napustila, za nas,  trojica važnih igrača. Kapetan Davor Svalina otišao je u NAŠK iz Našica, momčad koja nastupa u rangu više odnosno Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje. Kada vam kapetan napusti momčad, onda znate kakav je to gubitak. Bruno Barišić Jaman odigrao je odličnu jesensku polusezonu, a to nije ostalo nezamijećeno. Naš igrač otišao je i Đakovo Croatiju. Mario Šekerija nažalost nije mogao uskladiti radno mjesto s treninzima tako da je odustao od igranja. No, što je tu je. Žao mi je jer smo doista ostali oslabljeni, ali raditi se i igrati mora dalje. Obojici, naših sada već bivših igrača, želim puno uspjeha u nastavku nogometne karijere. Njihov nedostatak svakako će nadoknaditi Filip Denić, igrač koji dolazi iz selačkoga Omladinca, a naša sreća je što su se momčadi priključili Mirko Svalina, Ivan Radnić i Branimir Barišić Jaman. Posljednja trojica propustila su jesensku polusezonu zbog ozljeda i bolesti“.

Ništa bez razgibavanja – kaže svojim igračima trener Denić

O planu priprema Denić je rekao: „Do prve utakmice trenirat ćemo na našem igralištu. Prvu pripremnu utakmicu planirali smo za 7. veljače, a igrat ćemo protiv Radničkoga iz Viškovaca. Nakon toga,11. veljače slijedi utakmica protiv naših dugogodišnjih sportskih prijatelja Dubrave Ivanovci, jesenski prvaci druge županijske lige Donji Miholjac – Valpovo zatim 14, veljače očekuje nas jesenski prvak Druge županijske lige Omladinac iz Josipovca. Samo tri dana kasnije (18. veljače) protivnik će biti drugoplasirana momčad Druge županijske lige Slavonija iz Punitovaca, završio je trener Denić.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.