Jurjevčani, s novim trenerom Damirom Išasegijem, krenuli pobjedom!

JURJEVČANI ODIGRALI PRVU PRIPREMNU UTAKMICU

 

              VALPOVKA – ZRINSKI (J)   1:3 (0:1)

 

Nakon tjedan dana napornih treninga novi trener Jurjevčana Damir Išasegi poveo je svoje igrače u Valpovu gdje su se sastali su članom Prve županijske lige. Jurjevčani su u Valpovo doputovali bez bolesnih Grbeše, Metera, Bagarića, Lučića i Maroševića. Vrijeme baš nije bilo naklonjeno nogometašima jer je puhao jak vjetar, a, osim toga, igralo se na pomoćnom terenu tako da nije baš bilo previše suvislih akcija niti s jedne strane. „Ali, osnovni cilj utakmice je ostvaren: dečki su se istrčali, osjetili su malo loptu i pokazali voljni moment“, rekao je trener Išasegi.

Nogometaši Zrinskoga pripremaju se u večernjim satima

Jurjevčani su od samoga početka dominirali terenom, a u 30. minuti došli su i do vodstva. Dražen Fehir uputio je dugačku loptu prema Kukučki koji je prošao svoga čuvara, zatim zaobišao i valpovačkoga golmana i lagano plasirao loptu u mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena. U nastavku susret, a nakon samo pet minuta, Zrinski je podebljao svoje vodstvo. Nakon polukontre Jurjevčani su izigrali valpovačku obranu, a Živković s ruba kaznenog prostora pogađa za 2:0. tada je trener Išasegi napravio nekoliko izmjena, a to su iskoristili domaćini i u 80. minuti smanjili rezultat na1:2. Ipak, u samoj završnici, točnije u 87. minuti Pavo Kovačević izveo je korner, lopta ej došla do usamljenoga Dražena Fehira koji glavom trese domaću mrežu za konačnih 3:1.

Valpovački pomoćni teren nije baš u najboljem stanju

Zrinski je igrao u sastavu: Pintarić, Fehir, Mihaljević, Bujdo, Majdiš, Antonio Kerovec, Mihael Kerovec, Lukačević, Kukučka, Kovačević, Čavar. (Još su igrali: Šinko, Živković, S. Hnaek, K.Galić, M. Galić, Vuk, Štefančić, A. Hnatek). Trenr: Damir Išasegi.

Zrinski će sljedeću utakmicu odigrati protiv jesenskoga prvaka treće hrvatske nogometne lige Istok BSK-a iz Bijeloga Brda.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.