Torpedo pružio solidan otpor trećeligaškom viceprvaku!

KUŠEVAČKI TORPEDO PRVU PROVJERU IMAO U IVANKOVU

 

BEDEM – TORPEDO   4:0 (2:0)

 

BEDEM: Marijanović, Škarica, Lučić, Stojanović, Smolčić, Božić, Leko, Sambol, Tustonjić, Raić-Sudar, Ujvari. (Još su igrali: Raguž, Babić, Validžić, Laco, Stojić, Borko, Pintarić, Lajtman, Vuksanović, Galičić, Bajić) Trener: Jure Jurić.

 

TORPEDO: Vinković, Beljan, Domagoj Kušević, Čuić, Klemen, Delić, Bračko, Marković, Ivanda, Radoš, Kovačević.(još su igrali: Stjepan Kušević, Valentin Sito, Antinac, Bošković).Trener: Josip Milardović.

 

Prvu pripremnu utakmicu odigrali su jesenski viceprvaci Treće hrvatske lige Istok Bedem iz Ivankova i Torpedo iz Kuševca, član Prve županijske lige.

Bedem (igrač u bijelom dresu) je stalno prijetio kuševačkom golu

 

Ivankovčani su bili uspješniji te su zasluženo došli do pobjede. U svakom su poluvremenu postigli po dva pogotka. U prvom poluvremenu strijelci za Bedem bili su Smolčić i Leko, a u drugoj poluvremenu kuševačku mrežu zatresli su Lajtman i Bajić.

I Kuševčani su nekoliko puta opasno zaprijetlii

Rezultat nije bio u prvom planu, složila su se obojica trenera. Važno je bilo da su se igrači istrčali, nakon napornih priprema osjetili malo loptu i pokazali želju za igrom.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.