Trenerski dvojac Gavran-Udovčić na raspolaganju ima 30 igrača!

NOGOMETAŠI DRAČICA KRENULI S PRIPREMAMA

 

Nedjelja, 28. siječnja, dan je kada je novoimenovani trenerski dvojac Gavran – Udovčić odredio prozivku i prvi trening đakovačkoga drugoligaškoga županijskoga ligaša sa Sjevera. U zimskoj stanci dosadašnji trener Željko Goluža izvijestio je upravu kluba da zbog poslovnih obveze nije u mogućnosti biti trener dračičkoga kluba. Unatoč poslovnih obveza, Goluža će i dalje biti sportski direktor, a trenersku palicu preuzeo je dvojac Ivica Gavran i Marijan Udovčić. Na prvom treningu na stadionu Croatia 1971. pojavila su se 24 igrača dok su četvorica igrača zbog bolesti trening samo promatrali, a trojica igrača opravdano se nisu pojavili na prvom treningu.

NK Dračice na prvom treningu

  Došli; Dino Blaškić, Ivan Krizmanić i Marko Čolić, otišao Božidar Oršolić 

Dračičani su dobili nekoliko prinova. Uz piškorevačkoga Ratara na Sjever je preselio Dino Blaškić, Ivan Krizmanić došao je iz ivanovačke Mladosti te Marko Čolić. Dakle, Dračičani u proljetnom dijelu prvenstva mogu računati na tridesetak igrača koji će konkurirati za najbolji sastav.

Jedini igrač koji je do ovoga trenutka najavio odlazak iz Dračica je Božidar Oršolić koji će pojačati Hajduk iz Širokoga Polja.

Podsjetimo da su Dračičani u svojoj prvoj polusezoni u Drugoj županijskoj ligi zauzeli osmo mjesto s 18 bodova. Osnovni cilj im je sačuvati drugoligaški status jer su oni novaci u ovoj ligi. No, činjenica je da su Dračičani stabilan klub i da je budućnost pred njima.

Zasada je poznato da će Dračice u pripremnom razdoblju odigrati tri utakmice: 10. veljača protiv Sladorane iz Županje, 18.veljače protiv semeljačkoga Poleta, a 25. veljače odigrat će protiv Slavonca iz starih Perkovaca.

Prvenstvo u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi počinje 11. ožujka kada Dračičani idu na gostovanje u Gorjane.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.