Želimo sačuvati peto mjesto i afirmirati domaće igrače!

RADNIČKI IZ VIŠKOVACA KRENUO S PRIPREMAMA

 

Lijepo vrijeme, gotovo proljetno, ponukalo je i nižerazredne klubove da krenu s pripremama za proljetni dio prvenstva. Jedan od takvih je i Nogometni klub Radnički iz Viškovaca koji je u nedjelju, 28 siječnja krenuo s prvim treningom. Viškovčani su članovi Druge županijske nogometne lige, a u jesenskom dijelu prvenstva zauzeli su peto mjesto s 20 bodova.

Početak priprema -NK Radnički Viškovci

 

Šest pripremnih utakmica

Trener Domagoj Vragolović obavio je prozivku kojoj se odazvalo 23 igrača, a petorica su svoj izostanak opravdali. Što sir tiče igračkoga kadra, trener Vragolović može biti zadovoljan jer nitko iz kluba nije otišao, a u ovom prijelaznom roku klubu su pristupili golman Nikola Ćurić, branič Mario Ćurić i veznjak Domagoj Ćurić.

Nakon početnoga dijela priprema Viškovčani će odigrati šest pripremnih utakmica. Prva će biti 7. veljače protiv županijskoga prvoligaša Mladosti iz. Satnice Đakovačke, zatim 11. veljače slijedi gostovanje u Piškorevcima. Treći pripremni ogled bit će 18. veljače na domaćem terenu protiv Rekorda iz Kondrića. Osam dana kasnije (25. veljače) slijedi gostovanje u Martincima kod Gibarca 95. Pretposljednja provjera bit će 4. Ožujka protiv Vučevaca, a posljednja provjera predviđena je protiv Slavonca iz Preslatinaca, ali datum još nije određen.

Detalj s prvoga treninga

 

Vragolović: Želimo sačuvati peto mjesto i afirmirati domaće igrače!

Što Viškovčani mogu očekivati od proljetnoga dijela prvenstva upitali smo trenera Domagoja Vragolovića: „Naš zacrtani cilj je od Radničkoga stvoriti stabilnoga županijskoga drugoligaša. Nakon jesenskoga dijela prvenstva zauzeli smo peto mjesto osvojivši  20 bodova. Vjerujem da taj rezultat možemo ostvariti i u proljeće, a ako bude malo sreće možemo dostići i Omladinac iz Selaca koji ima samo tri boda više od nas. Drugi naš cilj je, možda i važniji od plasmana, afirmirati mlade domaće igrače koji predstavljaju budućnost kluba. Doduše, na početku imamo poprilično težak raspore jer imamo dva teška gostovanja (Slavonija Punitovci i Šokadija) i domaću utakmicu protiv Gorjanaca, ali vjerujem u svoju momčad i siguran sam da ćemo se dobro pripremiti z proljeće“.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.