Odgođene nogometne utakmice, prozivka Josipovčana i Punitovčana!

PRVI OVOZIMSKI SNIJEG POREMETIO PRIPREME NOGOMETNIH KLUBOVA

 

Dobar dio nogometnih klubova krenuo je s pripremama i nakon prvoga dijela trebale su krenuti pripremne utakmice. Međutim, subotnje jutro ponudilo je Đakovčanima prvi ovozimski snijeg koji je prekrio nogometne travnjake.

Naravno, dogovorom klubova odgođene su za dana najavljene pripremne utakmice. Nogometaši Đakovo Croatije trebali su gostovati u Novoj Gradišci kod mežuđupanijskoga ligaša Sloge.

Zrinski  je u Jurjevcu trebao danas u14:30 sati dočekati trećeligaša Marsoniju iz Slavonskoga Broda, međutim, i ta je utakmica odgođena.

Ratar je sutra na svom igralištu trebao ugostiti Borac Agrar iz Bobote, ali i ta je utakmica odgođena.

I nedjeljna utakmica između Mladosti iz Draža i Torpeda odgođena je.

Prvi ovozimski snijeg prekrio je nogometne terene

 Prozivka za vodeći dvojac!

 

Vodeći dvojac Druge županijske nogometne lige – Omladinac iz Josipovca i Slavonija iz Punitovaca danas kreću s pripremama. Trener Josipovčana Šimo Živković u 16:00 će sati izvršiti prozivku i pozvati igrače na prvi trening, a Punitovčani će pod vodstvom Gorana Uzelca prozivku i prvi trening imati u 18:00 sati.

 

Klupske zabave Dračica i Hajduka

Večeras u 20:00 sati dva županijska drugoligaša – Dračice i Hajduk iz Širokoga Polja – proveselit će se na svojim klupskim zabavama. Njima, zasigurno snijeg i loše vrijeme neće naštetiti.

 

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.