Ivan Babić prvi, Kruno Horvat treći, par Babić-Horvat drugi!

STOLNOTENISKI TURNIR „SPORT I ZDRAVLJE“ U OSIJEKU

 

U nedjelju, 4.veljače, u Osijeku je, u organizaciji Stolnoteniskoga kluba Kralj Tomislav i Osječkoga saveza za sportsku rekreaciju,  održan stolnoteniski turnir pod nazivom „sport i zdravlje“ na kojemu je nastupilo tridesetak igrača  iz Vinkovaca, Osijeka, Bizovca, Privlake, Višnjevca, Valpova i Đakova. Na turniru su nastupila i trojica igrača  Stolnoteniskoga kluba Dračice: Ivan Babić, Kruno Horvat i Patrik Davidović.

Ivan Babić i Kuno Horvat u igri parova plasirali su se u finale u kojemu su poraženi. Na kraju natjecanja njih su dvojica primili srebrne medalje za osvojeno drugo mjesto.

Nagrađeni u igri parova

U pojedinačnom natjecanju sva tri đakovačka igrača prošla su natjecanje u grupi. Međutim, u četvrtfinalu su se sastala dvojica Đakovčana. U međusobnom okršaju bolji je bio Kruno Horvat koji je s 3:0 u setovima slavio protiv Patrika Davidovića. U polufinalu su se ponovo sastala dva igrača Dračica: Ivan Babić pobijedio je Krunu Horvata i tako se plasirao u finale. Mladi Ivan Babić u finalu je bio bolji od Saše Radojčića s 3:2 u setovima. Tako je Babić u pojedinačnoj konkurenciji osvojio zlato, a Kruno Horvat broncu.

Pobjednik Ivan Babić (zeleni dres) i trećeplasirani Kruno Horvat

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.