Andrej Kedveš i Petar Jaman poraženi u Shenzhengu!

ĐAKOVAČKI BORCI VRATII SE IZ KINE

 

Dvojica đakovačkih kickboxing boraca Andrej Kedveš i Petar Jaman zajedno s trenerom Danijelom Šimundićem vratili su se uz daleke Kine gdje su u osam milijunskom gradu Shanzhengu sudjelovali na velikoj borilačkoj profesionalnoj manifestaciji K-1 u organizaciji WLF (Wu lin feng).

U subotnjem programu, Andrej Kedveš borio se u konkurenciji do 65 kilograma protiv Meng Guo Donga i nažalost, izgubio prekidom u drugoj rundi.

Ništa bolje sreće nije bio niti Petar Jaman koji je u nastupu do 90 kilograma za protivnika imao kineskoga borca Hao Guanghua. I Jaman je doživio poraz u prvoj rundi.

Za portal djakovo-sport.com trener đakovačkih boraca Danijel Šimundić kratko je komentirao poraze svojih boraca: „Šteta za obojicu. Nažalost, na ovom turniru naši su borci izgubili zbog nedostatka iskustva i manjka ovako zahtjevnih mečeva. I jedan i drugi poraženi su zbog trenutka nepažnje. Ali, što je tu je, to je sastavni dio sporta. Sutra je novi dan, i krećemo s pripremama za nove izazove, zaključio je Šimundić.

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.