Imamo kvalitetu za gornji dom!

I NOGOMETAŠI HAJDUKA IZ ŠIROKOGA POLJA KRENULI S PRIPREMAMA

 

Uz Nogometni klub Dračice i Omladinac iz Josipovca, Širokopoljci su jedini klub koji je ove zime organizirao klupsku zabavu pod nazivom „Hajdukova noć“. U Mjesnom domu okupili su se svi ljubitelji širokopoljskoga nogometa, članovi uprave i igrači. Bilo je to samo uvodno zagrijevanje pred početak priprema koje očekuju nogometaše Hajduka.

NK Hajduk Široko Polje

Hajduk je u jesenskom dijelu prvenstva osvojio deveto mjesto s 19 osvojenih bodova. Svi u klubu složni su da to nije ono što uprava i igrači mogu. Ovo proljeće bit će prilika da se popnemo prema vrhu tablice, jednoglasni su u NK Hajduk.

U nedjelju, u 14:00 sati, trener Hajduka Igor Mandić obavio je prozivku na kojoj je upoznao igrače s planom treninga i odigravanjem utakmica. Što se tiče igračkoga kadra, na kraju, unatoč nekim najavama, klub nije nitko napustio, a u Hajduk su stigli Marko Miličević iz gašinačkoga HOŠK-a i Božidar Oršolić, dojučerašnji igrač Dračica. Hoćemo li još koga uspjeti dovesti, teško je reći, ali i dalje ostaje pri odluci da većinu momčadi čine domaći igrači, riječi su predsjednika kluba pere Duspare.

O pripremnim utakmicama trener Igor Mandić je rekao. „Zasada smo dogovorili četiri pripremne utakmice 11 .veljače igrat ćemo  s drugom ekipom trećeligaša iz Čepina, zatim 18. veljače igrat ćemo protiv županijskoga prvoligaša Ratara, a zatim slijede dva ogleda s Velebitom iz Potnjana. Prvo ćemo 25. veljače u Potnjane, a 4. ožujka igrat ćemo na našem igralištu. Ukoliko vremenske prilike dopuste nije isključeno da odigramo još jednu do dvije utakmice, zaključio je trener Mandić.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.