S novim trenerom Mirom Ivićem po opstanak!

SLOGA IZ KORITNE S NOVIM TRENEROM KREĆE U PROLJETNI DIO PRVENSTVA

 

U jesenskom dijelu prvenstva Sloga iz Koritne igrala je promjenjivo te je nakon 13 kola osvojila jedanaesto mjesto sa samo deset bodova. U zimskoj stanci klub je, točnije 21. siječnja, održao Izvanrednu izbornu godišnju skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba. Predsjednik je postao  Ivan Josipović, dopredsjednici Ivan Romac i Dražen Pačarić dok će tajničku dužnost obavljati Kristijan Matošević. Novi članovi uprave postali su: Zoran Ervačić, Darko Penava, Goran Josipović, Ivan Matan, Antonio Rebić, Mihael Romac, Marko Miladinović, Marko Gradištanac, Franjo Marić i Davor Kulešević.

Trener Miro Ivić daje upute svojim novim igračima

Novoimenovana uprava odmah se prihvatila posla i na mjesto trenera dovela Miru Ivića iz Širokoga Polja pred kojim će biti zahtjevan zadatak: Slogi osigurati opstanak u ligi. Novi trener odradio je 28. siječnja prozivku i prvi trening s momčadi. Sloga računa na 22 igrača, a uz jesenski igrački kadar, klubu su se priključili i povratnici iz semeljačkoga Poleta Marin Penava i Josip Talavanić. Osim njih dvojice, nakon polusezone izbivanja, u klub se iz Laslova vratio Silvio Matijević. To je igrački kadar kojega će trener Ivić koristiti u proljetnom dijelu prvenstva.

Lopta za početak – nogometaši sloge na prvom treningu

Iako još nisu dogovoreni termini pripremnih utakmica, poznati su protivnici. Zasada su to Naprijed iz Mrzovića, Goleo iz Dopsina i semeljački Polet.

O ambicijama Sloge kratko je komentirao Zoran Ervačić, član uprave: „Došla je nova, mlada uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Josipovićem koji su pred sebe postavili jasan cilj: u Koritni žele stvoriti uvjete kako i selo imalo stabilnoga županijskoga drugoligaša. Ne želimo više samo strahovati i boriti se za opstanak već nas zanima biti stabilan član lige. Mislim da to ova uprava može ostvariti i na tom će cilju ustrajati, završio je Ervačić.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.