U četvrtak izborna godišnja skupština, novo ime u svlačionici Pavao Jurić, u subotu dolazi Oriolik!

ZANIMLJIV TJEDAN U ĐAKOVAČKOM NOGOMETNOM TREĆELIGAŠU

 

Nakon što u subotu nisu odigrali pripremnu utakmicu u Novoj Gradišci nogometaši Đakovo Croatije nastavili su trenirati, doduše po vrlo teškom terenu i hladnom vremenu. Ali, iz đakovačkoga trećeligaša ne nedostaje zanimljivih događanja.

 

Dugo očekivana izborna godišnja skupština

U četvrtak, 8.veljače, u 18:00sati, u vatrogasnom domu u Đakovu, bit će održana Izborna skupština HNK Đakovo Croatia na kojoj će klub dobiti novoga predsjednika i novu upravu kluba. U posljednjih nekoliko mjeseci spominjala su se neka moguća imena, ali doista je teško zaključiti tko bi mogao biti novi predsjednik kluba. No, u četvrtak ćemo definitivno doznati tko će u sljedećem razdoblju biti na čelu đakovačkoga trećeligaša.

 

  Novo ime u svlačionici Pavao Jurić

Kako je prijelazni rok još uvijek aktualan u svlačionicu Đakovo Croatije stigao je novi igrač. Riječ je o devetnaestogodišnjem zadnjem veznom igraču Pavlu Juriću koji je u Đakovo došao iz opuzenskoga Neretvanca, člana Treće hrvatske nogometne lige Jug. Tako će srednji red kojega čine Abramović, Matković, Nikolić pojačati i novopridošli Jurić.

 

 U subotu dolazi Oriolik

U subotu nogometaši Đakovo Croatije dočekuju Oriolik

Nakon što su nogometaši trenera Damira Lelasa odigrali samo jednu pripremnu utakmicu (pobijedili 1:0Tomislav iz Donjih Andrijevaca) u subotu bi trebali odigrati drugu utakmicu. U goste dolazi momčad Oriolika iz Oriovca, član Treće HNL Istok koju su Đakovčani pobijedili u jesenskom dijelu prvenstva rezultatom 2:0. Nadamo se da će vrijeme poslužiti.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Mislim doći, ako vrijeme dozvoli…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.