Novi predsjednik Zdravko Ivić, dopredsjednici Stjepan Svalina i Marko Barišić, tajnik Ilija Barišić!

SEZONA JE GODIŠNJIH SKUPŠTINA. NOVU UPRAVU DOBILI SU I NOGOMETAŠI SATNIČKE MLADOSTI

 

Nogometni klub Mladost iz Đakovačke Satnice, trećeplasirana momčad Prve županijske nogometne lige, u petak je, 9. veljače, održala Izbornu godišnju skupštinu na kojoj je izabran novi predsjednik, dopredsjednici i uprava kluba koja će u naredne četiri godine voditi brigu o satničkom nogometnom klubu.

Stari predsjednik Miroslav Novaković (prvi s desna) i novi Zdravko Ivić (u sredini)

Nakon podnesenih izvješća, prišlo se izboru novoga vodstva kluba. Za predsjednika kluba izabran je dugogodišnji tajnik, trener mlađih selekcija, ali i trener seniora prije dvije sezone Zdravko Ivić koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnjega predsjednika Miroslava Novakovića. Dopredsjednici kluba postali su Stjepan Svalina i Marko Barišić, a tajničku dužnost obnašat će Ilija Barišić. Novi članovi Izvršnoga odbora postali su: Ivica Korpar, Ivan Žulj, Ante Žulj, Darko Svalina,  Mato Bulut, Mate Leko i Mirko Mudrinić.

Detalj s Izborne godišnje skupštine NK Mladost

 

Ivić: Želim klub još više približiti stanovnicima sela!

Imenovanje na mjesto predsjednika Kluba komentirao je Zdravko Ivić: “Mišljenja sam da je klub u posljednje vrijeme jako dobro radio u svim segmentima, a ja ću nastojati nastaviti taj dobar rad. Cilj mi je  klub još više približiti stanovnicima sela,  a pogotovo ću naglasak staviti na rad s mladim kategorijama za što mislim da je jedini dobar put za opstojnost kluba.. Zahvaljujem svima na skupštini  koji su glasovali za mene, a svojim najbližim suradnicima želim da zajedničkim snagama održimo klub na ovim visokim standardima.

Posebno želim zahvaliti sada već bivšem predsjedniku kluba nas svemu dobrome koje je učinio za satnički nogomet, zaključio je novi predsjednik Zdravko Ivić.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Vidimo se u Piskorevcim! Ratar……….

  2. Vidimo se u Piskorevcima! Ratar….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.