Ovakvi susreti donose puno radosti i zadovoljstva!

PRIJATELJSKA KUGLAČKA UTAKMICA U ĐAKOVU

 

 

Da prijateljstvo ne poznaje granice pokazali su danas, 9. veljače 2018,. godine, na kuglani Fortuna, đakovački i kupreški kuglači. Naime, odigrana je uzvratna utakmica u kojoj su se sastali gosti iz Kupresa i Bugojna i Đakovčani. Prijateljska suradnja uspostavljena je krajem 2017. godine, točnije 18. i 19. prosinca, kada su Đakovčani koje je predvodio Željko Obad gostovali na Kupresu u okviru Memorijalnoga kuglačkoga turnira Ilija Raić. Tamo je uspostavljena doista prijateljska atmosfera i obećanje da će uzvratni susret biti u Đakovu.

Kuglači Kupresa i Bugojna s Đakovčanima

Momčad Kupresa nastupila je u sastavu. Željko Dumančić, Ivan Bagarić, Raštegdral (Komo) i Denis Raić te Đakovčanin Ante Lovričić. Đakovačka momčad pokazala je pravi fair play pristup pa su u svoju momčad uvrsti i dva igrača Bugojna. Tako su se Kuprešacima suprotstavili: Frano Jurić i Željko Krajina (Bugojno) te Đakovčani Željko Obad, Martin Obad i Vinko Raspudić.

Igralo su narodnim načinom, a nakon predviđenih serija, rezultat je završio neriješeno – 4:4. Prema viđenom, obje momčadi zadovoljne su rezultatom jer u neizvjesnom meču, pobjeda je mogla otići i na jednu i drugu stranu.

Nakon odigranoga meča, svi sudionici sjeli su uz stol i prisjetili se svih lijepih događaja vezanih uz kupreška i bugojanska iskustva.

Ovi susreti prerast će u tradiciju jer sport pokazuje i ono drugo, ponekad i važnije lice, a to je druženje. Zahvaljujemo se našim gostima što su došli u Đakovo, a nadam se da smo bili dobri domaćini. Ovakve susrete treba njegovati jer donose puno radosti i zadovoljstva, rekao je jedan od inicijatora ovoga druženja Željko  Obad.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.