Rukometaši dočekuju mlade “zagrebaše”, rukometašice kreću u Brodu, odbojkašice u Rijeci, nogometaši Đakovo Croatije protiv Oriolika…

ĐAKOVAČKI SPORTSKI VIKEND

 

PRVA B HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

ĐAKOVO – PPD ZAGREB II

Nakon početnoga poraza od Moslavine đakovački rukometaši imaju priliku popraviti dojam protiv druge momčadi PPD Zagreba. Ovo je vrlo važna utakmica za Đakovčanke jer bi pobjedom pobjegli svojim pratiocima Garešnici i Novoj Gradišci, ali bi uhvatili i priključak s Osijekom koji se nalazi ispred njih. Međutim, ne treba zaboraviti da zagrebačku momčad čine najbolji talentirani mladi igrači koji mogu pobijediti bilo kojega protivnika u ligi. Ali, Đakovčanima gori pod nogama i sve osim pobjede bio bi još jedna propuštena meč lopta. Dakle, žutima igra samo pobjeda, a do nje će lakše uz podršku svoje vjeren publike.

 

* * * * *

 

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 20:00 sati

 

  BROD – ĐAKOVO

Đakovačke rukometašice mirno i samozatajno su odradile pripreme za proljetni dio prvenstva. Podsjetimo da su Đakovčanke jesenski dio prvenstva završile na sedmom mjestu s deset bodova, dok su Brođanke posljednje sa samo tri boda. U prvom kolu đakovačke su rukometašice upisale visoku pobjedu 30:20 protiv Brođanki tako da ovi podaci sugeriraju laganu gostujuću pobjedu. Međutim, to prvo treba potvrditi na terenu.

 

* * * * *

 

PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – SKUPINA 4

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

 

KOSTRENA – ĐAKOVO

Gostovanjem u Rijeci đakovačke odbojkašice započinju drugi dio natjecanja – borbu za opstanak u prvoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Đakovačke imaju komotnu situaciju jer prenošenjem bodova iz prvoga dijela imaju 16 bodova,čak šest bodova više od Kostrenjanki koje se nalaze na drugom mjestu. Pobjedom bi Đakovčanke već nakon prvoga kola praktički osigurale opstanak. Izazov je sigurno velik jer su i u prva dva susreta bolje bile igračice trenera Dragana Božića. Pa neka bude: treća-sreća!

 

* * * * *

 

PRIJATELJSKE NOGOMETNE UTAKMICE

 

SUBOTA, 14:00 sati

 

ĐAKOVO CROATIA – ORIOLIK

 

SUBOTA, 14:00 sati

 

DRAČICE – SLADORANA (ŽUPANJA)

 

SUBOTA,14:30 sati

 

ZRINSKI (J) – BELIŠĆE

 

SUBOTA, 14:00 sati

 

  SLAVONAC (S. PERKOVCI) – ŠOKADIJA

 

SUBOTA, 15:00 sati

 

SIKIREVCI – SLAVONIJA (P)

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

 RATAR – RADNIČKI (VIŠKOVCI)

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

DUBRAVA IVANOVCI – MLADOST (ĐS)

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

POLET – OMLADINAC (J)

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

SLOGA (KORITNA) – VUČEVCI

 

 

* * * * *

 

PRVA B HRVATSKA KUGLAČKA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOZA, 18:30 sati

 

SIRELA – FORTUNA

Kuglač Fortune nesretno su izgubili već dobivene bodove protiv vodećega Medveščaka, a sada idu u Bjelovar na noge Sireli koja je samo jedno mjesto ispod njih. Osim toga, kreće i borba za opstanak, a s obzirom da Đakovčani još nisu u sigurnoj zoni, ova utakmica mogla bi im donijeti puno radosti i mira. Ukoliko budu ponovili igru kao protiv Medveščaka, bodovi bi morali u Đakovo. No, pametniji ćemo biti u subotu navečer.

 

* * * * * *

 

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK -ŽENE

 

  1. KOLO – SUBOTA, 14:00 sati

 

PITOMAČA – ĐAKOVO

 

Đakovčanke su već davno osigurale prvo mjesto i poziv u kvalifikacije za ulazak u prvu ligu. Gostovanje u Virovitici protiv Pitomače još je jedna dobra prilika za pripreme đakovačkih kuglačica za predstojeće izazove. Jer, Đakovčanke su jasne: dogodine želimo igrati u prvoj ligi.

 

* * * * *

 

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO -SUBOTA, 17:30 sati

 

   SILOS – MONTE-MONT

Silos je u velikim problemima. Nalaze se na posljednjem mjestu koje vodi u niži rang, a u goste im dolazi vrlo dobra momčad osječkoga Monte-monte. Međutim, ukoliko kuglači Silosa žele izbjeći najgore moraju pobijediti. Paraču i Fajdetiću mora se priključiti još netko kako bi Silos došao do vrlo važne pobjede u borbi za goli opstanak.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.