Hajduk odlično organiziran klub!

I HAJDUK IZ ŠIROKOGA POLJA ODRŽAO IZVJEŠTAJNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

 

Uprava Nogometnog kluba Hajduk iz Širokoga Polja na čelu s predsjednikom Perom Dusparom tek je nešto više od šest mjeseci u klubu, a već je 11. veljače održala Izvještajnu godišnju skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu za razdoblje od 12. srpnja 2017. godine do datuma održavanja skupštine.

Predsjednik Pero Duspara izvijestio je skupštinare o radovima na uređenju prostorija kao i o osnovnoj ideji da se klub zasniva na domaćem igračkom kadru što je u ovom razdoblju u potpunosti uspjelo.

Na skupštini su podnesena i izvješća trenera svih selekcija. U natjecateljskom pogonu nalaze se tri selekcije: seniori, kadeti i limači, a treneri Igor Mandić (seniori), Domagoj Ivić (kadeti i limači) podnijeli su pisana izvješća.

 

 

                               HAJDUK – ČEPIN II   1:1 (1:0)

 

Nogometaši Hajduka su u nedjelju, 11. veljače, na svom terenu odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv druge momčad trećeligaša Čepina. Domaćini su golom Nikole Džambića poveli u prvom poluvremenu, a gosti su u drugom poluvremenu golom Mihaela Nikolića izjednačili na 1:1.

Po prohladnom vremenu i jedni i drugi imali su prilika za još nekoliko pogodaka. Međutim, što odlične obrane golmana, i još uvijek nepodešeni nišani donijeli su po pogodak na svakoj strani.

Sljedeću prijateljsku utakmicu Širokopoljci bi trebali imati u nedjelju kada će na svom igralištu dočekati županijskoga prvoligaša Ratar iz Piškorevaca.

Nogometaši Hajduka i Čepina II (zeleni dresovi)

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.