Jurjevčani prošli Vođince!

JURJEVČANI GOSTOVALI U VOĐINCIMA

 

                MLADOST (V) – ZRINSKI (J)   3:4 (1:2)

 

Strijelci: 0:1 Mihael Kerovec (3.), 0:2 Kovačević (8.), 1:2 Kockarević (26.), 1:3 Vuk (56.), 2:3 Feletar (62.), 3:3 Božić (65.),3:4 Marošević (76.).

 

VOĐINCI: Čičić, Balić, Zubić, Ilić, Bošnjaković, I. Feletar, Kockarević, Haluška, Lajtman, Kuzmić, Božić. (Još su igrali: Supager, Stjepanović, G. Feletar, Svirac, Andrijević, Mravunac.

 

ZRINSKI (J): Hnatek, Lukačević, Bujdo, Majdiš, Fehir, Bagarić, K. Galić, Mihael Kerovec, Čavar, Kovačević, Šinko. (Još su igrali: Marošević, Bokanović, Vuk, A. Hnatek. Trener: Damir Išasegi.

 

Nogometaši Zrinskoga u srijedu su, 14.veljače, gostovali u Vođincima gdje ih je ugostio županijski prvoligaš Vukovarsko-srijemske županije Mladost. Jesenski dio prvenstva Mladost je završila na osmom mjestu s 20 bodova, a pripreme su počeli 28. siječnja.

Jurjevčani su odlično otvorili utakmicu jer su već u osmoj minuti imali vodstvo2:0.najprije je u trećoj minuti Mihael Koerovec postigao vodeći pogodak za goste da bi u osmom minuti na 2:0 povisio Kovačević. Gosti su uspostavili terensku ravnotežu, a to im je donijelo smanjenje rezultata na 1.2. Strijelac je bio Kockarević, a to je bio i rezultat prvoga dijela utakmice.

Navijače Mladosti utišali su jurjevski napadači

U nastavku su ponovo Jurjevčani bili bolji pa je tako u 56. minut Vuk postigao treći pogodak za Zrinski čime je pobjeda već bila na vidiku. Međutim, domaćini za samo tri minute poravnavaju rezultat: u 62. na 2:3 smanjuje Feletar da bi u 65. na 3:3 poravnao Božić. Ipak, Zrinski je dokazao svoju kvalitetu jer je u završnici, točnije u 76.minuti, golom Maroševića došli do minimalne, ali zaslužene pobjede.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.