Kondrićani s novom upravom u proljetni dio prvenstva!

NOOGMETAŠI REKORDA IZ KONDRIĆA U NEDJELJU SU KRENULI S PRIPREMAMA

 

Županijski drugoligaš Rekord iz Kondrića u nedjelju je, 11. veljače, krenuo s pripremama za proljetni nastavak prvenstva. Nakon jesenskoga dijela Kondrićani su završili na šestom mjestu s 20 bodova.

 

        Na čelu nove uprave Antun Kyrk

 

Zimsku stanku Kondrićani su iskoristili za održavanje Izborne godišnje skupštine na kojoj je sudjelovalo 28 članova s pravom glasa. Izabrano je novo vodstvo kluba koje će voditi brigu o radu u sljedeće četiri godine. Za novoga predsjednika izabran je Antun Kyrk, a dopredsjednici su postali Zdravko Rakonca i Tihomir Jakšić. Uloga direktora kluba povjerena je Predragu Zoriću dok je blagajničke poslove obavljati Igor Premužić. Članovi Izvršnoga odbora postali su: Miro Nikolić, Ivan Josipović, Marijan Žeravica, Mario Francem, Damir Kedveš, Tomica Lovač i Miro Aračić. Na skupštini su izabrani i članovi Nadzornoga odbora: Vlado Kovačević, Ivica Kedveš i Danijel Jackanić.

Prva akcija nove uprave bila je organizacija klupske zabave koja je održana 9. veljače u Dvorani „Budimir“. Gosti su bili izuzetno zadovoljni ambijentom i organizacijom zabave, a posebice velikim brojem nagrada na tomboli (160) koje su bile u ukupnoj vrijednosti od 25.000,00 kuna. Organizatori zabave posebno se ovim putem zahvaljuju glavnom sponzoru trgovini MS Stage iz Đakova.

 

         Trener Aračić izvršio prozivku

 

Kondrićani su prozivku i prvi trening odradili  11. veljače na igralištu u Kondriću. Igrački kadar, u odnosu na jesen, ostao je gotovo nepromijenjen, osim što je klub napustio Vlado Đuretković koji će nastupiti za Mladost iz Ivanovaca. Svi ostali igrači ostali su na raspolaganju treneru Miri Aračiću.

Spremni za obranu šestoga mjesta – NK Rekord Kondrić

 

O ciljevima kluba u proljetnom dijelu prvenstva novoimenovani direktor kluba Predrag Zorić rekao je: „Nova uprava došla je u klub sa željom da Kondrić ima stabilnoga županijskoga drugoligaša koji neće strahovati za svoje mjesto u ligi. Jesenas smo zauzeli šesto mjesto s 20 bodova i mislim da to trebamo obraniti i u proljetnom dijelu prvenstva. Za takav rezultat imamo dovoljno kvalitetan igrački kadar, a ako bude malo sreće možda se popnemo još koju stepenicu više. Trener i igrači redovito treniraju, radi se na našem igralištu i u zatvorenom balonu. Uskoro ćemo početi s odigravanjem prijateljskih utakmica, a koliko ćemo ih odigrati ovisi i o vremenskim prilikama. Uglavnom, uvjeren sam da ćemo početak prvenstva dočekati potpuno spremni, zaključio je Zorić.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.