Luka Jaman u prvoj rundi osigurao pobjedu!

PRIREDBA „GLADIJATOR FIGHT NIGHT 2“ U PULI

 

Nakon što se su Andrej Kedveš i Petar Jaman vratili s kineske turneje, članovi đakovačkoga Kickboxing kluba Blitz nastavljaju s natjecanjima.

U subotu, 17. veljače, Pula je bila organizator borilačke priredbe „Gladijator Fight Night 2“ na kojoj su gledatelji mogli vidjeti čak osam mečeva.

Među šesnaest boraca našao se i Đakovčanin Luka Jaman koji je nastupio u kategoriji K 1  do 83 kilograma. Protivnik mladom đakovačkom borcu bio je makedonski borac Borce Ivanovski. Borba je trajala kratko jer je Luka Jaman tehničkim nokautom i prvoj rundi završio posao.

Luka Jaman tehničkim nokautom riješio makedonskoga borca

Nastup Luke Jamana i općenito o planovima Kickboxing kluba Blitz, trener Danijel Šimundić rekao je: „Luka se jako dobro pripremao i trenirao punom snagom tako da ova pobjede na iznenađuje. Odlično je odradio meč protiv makedonskoga borca i pokazao da ima još puno toga za reći. Ovaj nastup bit će odlična uvertira za pripreme đakovačkih boraca za nadolazeće Prvenstvo Hrvatske u K – 1 disciplini koje se održava 10. ožujka u Osijeku. Bit će to odlična prilika da i đakovačka publika dođe i uvjeri se u našu kvalitetu“.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.