Novi (stari) predsjednik Mato Veselinović, dopredsjednici Jozo Bešlić i Ivan Mikulić!

ODRŽANA IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

 

U ponedjeljak, 19.veljače, u Restoranu Laguna održana je Izora godišnja skupština Nogometnog središta Đakovo. Na skupštini je bilo 25 članova koji su imali pravo glasa, a kao gosti bili su nazočni Ante Vučemilović Šimunović, potpredsjednik Hrvatskoga nogometnoga saveza i Željko Bel, tajnik Županijskoga nogometnoga saveza Osječko-baranjske županije te đakovački zamjenici gradonačelnika Antun Galić i Robert Francem. U pozdravnoj riječi potpredsjednik HNS-a pozdravio je sve članove skupštine ističući veliki razvojni projekt Hrvatskoga nogometnoga saveza, a to je izgradnja Kuće nogometa koja će biti izgrađena na 600 metara kvadratnih. Ova investicija bit će velika potpora slavonsko-baranjskom nogometu koji je jedan od najvećih nogometnih saveza. Osječki gosti zaželjeli su nogometnim klubovima puno uspjeha u proljetnom dijelu prvenstva.

Za novoga (staroga) predsjednika izabran je Mato Veselinović, a dopredsjednici su postali Jozo Bešlić (NK Velebit Potnjani) i Ivan Mikulić (HNK Đakovo Croatia). Novi Izvršni odbor čini 13 članova: Mato Veselinović, Jozo Bešlić, Ivan Mikulić, Danijel Perić, Krešimir Rašić, Mato Katalenić, Stjepan Hrga, Tomislav Šetka, Stjepan Ljubej, Marin Marinović, Pero Duspara, Ivan Milković i Romeo Marjanović.

Novi (stari) predsjednik NS Đakovo (prvi s lijeva) Mato Veselinovć

Članovi Nadzornoga odbora postali su: Miljenko Barišić, Davor Lacković i Ivan Borčić.

Podsjetimo, prvenstvo Treće hrvatske nogometne lige Istok u kojemu nastupa HNK Đakovo Croatia i Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje počinje 3. ožujka, Prva i Druga županijska liga kreće 11. ožujka, a Liga Nogometnog središta Đakovo 18. ožujka.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.