Rukometaši po drugi zagrebački “skalp”, rukometašice u Vukovaru, odbojkašice i košarkaši na izlet, nogometne utakmice pod velikim upitnikom…

ĐAKOVAČKI SPORTSKI VIKEND

 

PRVA B HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

 

ĐAKOVO – MAKSIMIR PASTELA

 

Đakovački rukometaši pred sobom imaju teškoga protivnika. Zagrepčani su trenutno četvrta momčad lige s 20 bodova. Đakovčani posebno trebaju respektirati činjenicu da su u prošlom kolu Zagrepčani slavili u gostima kod Ivanića rezultatom 24:21. Dakle, veliko iskušenje za igrače trenera Perice Martića je tu. Dozu optimizma domaćinu daju dvije posljednje utakmice (domaća protiv PPD Zagreba II i gostovanje u Virovitici) u kojima su đakovački rukometaši igrali solidno. Međutim, hoće li im to biti dovoljno protiv Maksimir Pastele, znat ćemo u subotu navečer. U đakovačkoj svlačionici sve pršti od optimizma i želje da se upišu nova dva boda

 

* * * * * *

 

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 20:00 sati

 

VUKOVAR – ĐAKOVO

 

Đakovčanke su u prošlom kolu odigrale odličnu utakmicu protiv druge ekipe Podravke, a sada slijedi novo veliko iskušenje – gostovanje u Vukovaru. Vukovarke su tek dvije godine članice Druge hrvatske rukometne lige Sjever, a već ove godine nalaze se u gornjem dijelu tablice. Čak se na početku spominjala i mogućnost lova na prvo mjesto. Vukovarke su trenutno pete sa 16, a Đakovčanke sedme s 13 bodova. Dakle, sve je otvoreno, samo je pitanje trenutnoga raspoloženja.

 

* * * * **

 

PRVA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – SKUPINA 4

 

  1. KOLO – SUBOTA, 17:00 sati

 

  1. KOLO – NEDJELJA, 13:00 sati

 

ROCKWOOL – ĐAKOVO

 

Dvodnevnu turneju u Rovinju odradit će đakovačke odbojkašice koje su se dogovorile sa svojim domaćinima da će u subotu odigrati utakmicu devetoga, a odmah u nedjelju i desetoga kola. Đakovčani su procijenili da im to smanjuje troškove, a ionako su đakovačke odbojkašice već osigurale opstanak tako da straha od neuspjeha nema. Prema tome, lijep zimski vikend u Rovinju provest će Đakovčanke. I naravno, odigrati dvije utakmice protiv posljednjega Rockwoola.

 

* * * * **

 

DRUGA KOĐARKAŠKA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:30 sati

 

OSJEČKI SOKOL – ĐAKOVO

 

I đakovački košarkaši mogu mirno spavati. Gotovo mjesec dana nisu odigrali niti jednu utakmicu, a sada im slijedi slabašni Osječki sokol koji je u deset utakmica upisao isto toliko poraza. Ipak, ne bi trener bio trener kada ne bi svoju momčad pozivao na oprez i ozbiljnost. A upravo to čini trener Marijan Petrović čija momčad još nije osjetila gorčinu poraza. A sigurni smo da će i nakon subote i Osječkoga sokola ostati neporaženi.

 

 

* * * * *

 

PRIJATELJSKE NOGOMETNE UTAKMICE

 

Snijeg i loše vrijeme utjecat će na ovotjedni nogometni vikend jer postoji mogućnost da se mnoge već dogovorene utakmice odgode zbog lošega vremena. No, mi ćemo najaviti utakmice, pa i obznaniti njihovo otkazivanje, ako do njega dođe.

 

SUBOTA, 15:00 sati

 

ĐAKOVO CROATIA – VIŠNJEVAC

 

* * * * *

 

SUBOTA, 15:00 sati

 

MARSONIA – ZRINSKI (J)

* * * * *

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

RATAR – TOMISLAV (D. ANDRIJEVCI)

 

* * * * * *

 

NEDJELJA, 14:00 sati

 

ŠOKADIJA – BUDAINKA (S.BROD)

 

* * ** *

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

OMLADINAC (J) – MLADOST (ĐS)

 

* * * * *

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

ŠUBIĆ (VUKA) – SLAVONIJA (P)

 

* * * * * *

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

MLADOST (ČEPINSKI MARTINCI) – RADNIČKI

 

NEDJELJA, 15:00 sati

 

RADNIK(VRBICA) – HOŠK (GAŠINCI)

 

* * * * * *

 

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO – SUBOTA, 17:30 sati

 

SILOS – ŽELJEZNIČAR BEL

 

Kuglači Silosa protekle subote napravili su odličan posao pobjedom protiv Broda. Tu su Đakovčani napravili veliki korak u borbi za opstanak. U subotnjem 14. kolu očekuje ih teška utakmica protiv Belišćana. Međutim, samopouzdanje se vratilo u redove Silosa što je bilo vidljivo tijekom treninga ovoga tjedna.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.