Ivan Car nerješiva zagonetka za mlade Osječane, Češkić i Vladović za nove bodove!

DRUGA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO

 

            OSJEČKI SOKOL- ĐAKOVO    87:109

 

                    (31:29;17:21; 20:29; 19:30)

 

Osijek -Dvorana Jug II. Gledatelja: 50.

 

OSJEČKI SOKOL: Sušac 7, Kordić 5, Bačić 26, Maskaljević 19, Vincetić 8, Jalovičar 2, Tomljenović, Nikolić 15, Premec , Pšihistal 3. Trener: Davor Dogan.

 

ĐAKOVO: Vladović 21, Miličević 6, Češkić 23, Hajduković 9, Blažević 2, Car 30, Tadić 4, Martinović, Dujmić, Namjesnik, Hardi, Hrkač 17. Trener: Marijan Petrović.

 

Đakovački su košarkaši odradili utakmicu protiv mladih Osječana. Međutim, kada kažemo odradili mislimo da su pobijedili , ali nisu baš lagano došli do nova dva boda.

 

Mladi Osječani ravnopravni u prvom poluvremenu

 

Mladi Osječani predvođeni Bačićem, Maskaljevićem u prvih su deset minuta držali rezultatski priključak te na prvi odmor otišli s vodstvom 31:29. To obično tako biva kada u utakmicu ulazite kao potpuni favorit, međutim, nedopustivo je primiti čak 31 poen što je Đakovčanima uspjelo. Doduše, đakovački su košarkaši imali gotovo jednomjesečnu stanku što se također odrazilo na otvaranju utakmice. Međutim, kako je utakmica odmicala stvari su dolazile na svoje mjesto. I u drugoj četvrtini Osječani su bili ravnopravan protivnik, ali su Đakovčani na veliki odmor ipak uspjeli otići s minimalnom prednošću 50:48. U prvih dvadeset minuta jedino je Ivan Car u redovima Đakova bio na visini zadatke i bio nerješiva zagonetka za osječku obranu. Car je za dvadeset minuta ubacio  15 poena.

Ivan Car (bijeli dres) ubacio je Osječanima 30 poena

 

              Đakovčani u nastavku slomili otpor “sokola”

U nastavku susreta, đakovački su košarkaši krenuli puno ozbiljnije tako da su povećavali svoju prednost i u trećoj četvrtini riješili pitanje pobjednika. U tim su se trenucima probudili Češkić, Vladović i Hrkač što je bilo dovoljno za upis nova dva boda.

U đakovačkim redovima najbolji pojedinac bio je Ivan Car s 30 poena, Matej Češkić dodao je 23,Krsitijan Vladović 21, a Antun Hrkač 17.U osječkim redovima prvo ime bio je Bačić s 26, Maskaljević je dodao 19,a Nikolić 15 poena.

Đakovčani i dalje ostaju neporaženi, a u sljedećem 14. kolu na svom parketu dočekuju momčad Požege.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.