Jurjevčani bolji od brodskoga trećeligaša!

JURJEVČANI UGOSTILI TREĆELIGAŠA MARSONIJU U BEKETINCIMA

 

                 ZRINSKI (J) – MARSONIA 3:2 (1:1)

 

Nogoemtaši Zrinskoga i Marsonija odigrali su sadržajnu i vrlo dobru utakmicu u kojoj je pobjeda zalsužen pripala jurjevskim nogometašima. Prvu priliku za vodstvo Zrinskog promašio je Janik Kukučka, ali bolju igru Jurjevčani su pretvorili u vodstvo u 27. minuti. Domaći napad Živković pobjegao je brodskim braničima i sam izašao pred golmana te ga mirnim udarcem vara i dovodi svoju momčad u vodstvo. Nakon toga, Brođani su imali više od igre, ali bez izrazitijih prilika za gol, Unatoč tome, u 37.minuti glavom Brođani postižu pogodak za 1:1.

 

Jurjevčani i Brođani igrali u Beketincima

 

U nastavku susreta, Zrinski je došao u vodstvo 2:1. Igrala se 60.miuta kada je Kujundžić na desnoj strani pobjegao dvojici svojih čuvara i postigao pogodak za vodstvo. Marsonia je pokušavala doći do izjednačenja, ali golman Pintarić, iako nije branio u nekoliko utakmica, bio je na mjestu. U jeku brodskih napada, Jurjevčani su postigli i treći pogodak. Sa ruba kaznenoga prostora Marsonijinu mrežu pogodio je Janik Kukučka. Dokraja susreta, Brođani su uspjeli smanjiti rezultat na 3:2 što je bio i konačni rezultat utakmice.

Zrinski tako nastavlja s odličnim igrama i rezultatima, a podsjećamo da su jesenski prvaci i da im je ambicija ulazak u treću ligu. S obzirom da je prvenstvo odgođeno za 11. ožujka, Jurjevčani planiraju odigrati još dvije utakmice. Ali, taj plan ovisit će o vremenskim (ne)prilikama.

Jurjevčani bolju igru okrunili pobjedom

Zrinski je igrao u sastavu: Pintarić, Majdiš, Fehir, Lukačević, Bujdo, Bagarić, Antonio Kerovec, Kujundžić, Kukučka, Kovačević, Živković. (Još su igrali: S. Hnatek, A. Hnatek, Šinko, Mihael Kerovec, Bokanović, K. Galić, M. Galić). Trener: Damir Išasegi.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.