Ivan – Đakovo 1:1

PRVA HRVATSKA LIGA DJEČAKA B – ISTOK

 

  1. KRUG

 

 IVAN – ĐAKOVO  24:17 (9:8)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 50. Suci: Ivan Marinović (Osijek) i Dino Modrić (Čepin).

 

IVAN: Jurković 4, Dario Šrajer, Orlović, Koša 3, Radat, Laco, Rukavina 4, Filaković, Knežević, Luka Šrajer 8, Savić, Lovrić, Valentić 5. Trener: Ivan Bunjevac.

 

ĐAKOVO: Jakobović, Karalić 2, Savić, Husaković, Mandarić 3, Bičvić, Grubišić, Gruber, Validžić 3, Brzica, Ostajmer, Goluža 8, Poljičak, Furjan, Puljić 1. Trener: Tomislav Paradžiković.

 

U prvoj utakmici šestoga kruga dječaci iz Starih Mikanovaca bili su bolji od Đakovčana.  I prvom poluvremenu bila je to izjednačena igra obje momčadi što potvrđuju i stalne izmjene u vodstvu. Na odmor se otišlo s vodstvom Ivana 9:8. Na otvaranju drugoga poluvremena rezultat je bio u “egalu“ do rezultata 11:11, a tada igrači iz Starih Mikanovaca ostvaruju seriju 4:0 i „bježe“ na15:11.Na kaju se taj dio utakmice pokazao kao odlučujući. Do kraja susreta, đakovački rukometaši nisu pronašli snage za preokret.

 

U đakovačkim redovima najbolji je bio Stjepan Goluža, strijelac osam pogodaka, a po tri su se puta u listu strijelaca upisali Dorijan Mandarić i Gabrijel Validžić. U redovima Mikanovčana s osam golova najbolji strijelac bio je Luka Šrajer, pet je dodao Valentić, po četiri gola postigli su Jurković i Rukavina.

 

* * * * * *

 

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČACI A – ISTOK

 

  1. KRUG

 

                     IVAN – ĐAKOVO  16:17 (7:7)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 50. Suci: Iva Marinović (Osijek) i Dino Modrić (Čepin).

 

IVAN: Bionda, Orlović, Koša, Markić, Jelušić, Jurković, Gačić, Valentić, Salopek, Đurasović, Kasun, Luka Šrajer, Bošnjaković. Trener: Ivan Bunjevac.

 

ĐAKOVO: Stjepan Goluža 2, Relatić, Saćer,Petrović2, Puljić, Sivak, Ćurić 2, Davidović, Erceg 2, Spajić, Gomboš 1, Bičvić 5, Kutjevac, Ivan Goluža 1, Perić 2. Trener: Davor Škalić.

 

 

U 8.krugu dječaka skupine A Đakovčani su do pobjede protiv Mikanovčana došli poslije velike i neizvjesne borbe. Đakovčani su se sredinom prvoga poluvremena uspjeli odvojiti na plus 3 (4:7), ali su uporni Mikanovčani do odmora stigli do poravnanja (7:7) što je i bio rezultat prvoga dijela utakmice. U nastavku, nakon vodstva Đakovčana (7:9), Mikanovčani preokreću rezultat u svoju korist (12:10; 14:12), ali u uzbudljivoj završnici mladi đakovački rukometaši uspjeli su preokrenuti rezultat i na kraju doći do vrijedne pobjede. Najzaslužniji za đakovačku pobjedu bili su Petar Jurković s pet golova. U gostujućim redovima najbolji Petar Jurković strijelac devet golova.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.