Rukometaši po prve gostujuće bodove, rukometašice dočekuju drugoplasirane Virovitičanke, odbojkašice revijalno protiv Kostrene, košarkaši potvrđuju naslov…

ĐAKOVAČKII SPORTSKI VIKEND

 

PRVA B HRVATSKA RUKOMETNA LIIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

 

                    GAREŠNICA – ĐAKOVO

 

Ovo bi za đakovačke rukometaše moglo biti ključna utakmica u kojoj dobivaju dvostruko. Pobjedom bi definitivno Garešnicu prikovali za pretposljednje mjesto, a s dva boda uhvatili bi priključak s PPD Zagrebom II i Osijekom. Za svaki slučaj, da ne bi ispadale tri momčadi iz Prve B hrvatske rukometne lige Sjever. Ovo je prilika koju Đakovčani ne bi sjeli propustiti tim više jer su u nekoliko posljednjih utakmica pokazali odličan rukomet.

 

* * * * * *

 

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

 

           ĐAKOVO – TVIN VIROVITICA

 

Pravi rukometni derbi uvijek prirede Đakovčanke i Virovitičanke. S obzirom da su đakovačke rukometašice u odličnoj formi te su ostvarile pobjedu protiv Podravke Lino II. Bilo bi lijepo da se ovaj pobjednički niz nastavi, a s nova dva boda Đakovačke bi se definitivno priključile vrh tablice. Međutim, Virovitičanke su trenutno druga ekipa s 21 bodom i doista će biti teško. Ali, vjerujemo da trener Željko Perić zna način kako motivirati svoje djevojke za novu pobjedu.

 

* * * * *

 

PRVA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – SKUPINA 4

 

  1. KOLO – SUBOTA, 16:00 sati

 

            ĐAKOVO – KOSTRENA

 

I đakovačke odbojkašice mogu mirno čekati subotu i susret protiv Kostrene. One su svoj posao napravile, osigurale su opstanak u ligi i samo još dvije utakmice i slijedi zasluženi odmor.

 

* * * * * *

 

DRUGA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO – NEDJELJA, 19:00 sati

 

              ĐAKOVO – POŽEGA

 

Đakovački košarkaši u miru i dobrom raspoloženju dočekuju momčad Požege. Momčad trenera Marijana Petrovića uvjerljivo je na prvom mjestu, a novom pobjedom još su korak bliže tom cilju. Đakovčani su daleko bolja momčad i sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

 

** * * * * *

 

PRVA B HRVATSKA KUGLAČKA LIGA SJEVER

 

18- KOLO – SUBOTA, 16:30 sati

 

                ZABOK – FORTUNA

 

Ovoje utakmica dvaju klubova koji imaju do 13 bodova i još uvijek nisu osigurali opstanak u ligi. Ukoliko Fortuna ostvari pobjedu, bilo bi to gotovo siguran opstanak u ligi, a ako dožive poraz imat će još dvije utakmice na domaćoj kuglani (Radnik i Željezničar OS) koje nose opstanak u ligi. Dakle, prva meč lopta je pred đakovačkim kuglačima.

 

* * * * *

 

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – ŽENE

 

  1. KOLO – SUBOTA, 15:00 sati

 

                  OBRTNIK (SB) – ĐAKOVO

 

Đakovčanke su već davno osigurale prvo mjesto i gostovanje u Slavonskom Brodu samo je zadatak kojega treba obaviti. Poznato je da su Brođanke jako neugodne na svojoj kuglani tako da ne bi bilo iznenađenje i domaća pobjeda. Ali, Đakovčanke su posebno motivirane jer dosada još nisu doživjele poraz pa bi voljele sezonu završiti sa stopostotnim učinkom.

 

* * * * * *

 

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO – SUBOTA, 17:30 sati

 

                       SILOS – ZRINSKI-PIVOVARA

 

Pred kuglačima Silosa nalazi se novi izazov -momčad Pivovare Zrinski koja se nalazi na drugom mjestu. Đakovački kuglači su u posljednja dva kola odigrali odlično i upisali dvije pobjede. Hoće li biti i treća – sreća znat ćemo u subotu navečer.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.