U revijalnom tonu Kostrenjanke slavile u Đakovu!

PRVA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – SKUPINA 4

 

  1. KOLO

 

ĐAKOVO – KOSTRENA  1:3

 

                     (25:23: 27:29; 18:25; 15:25)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 100. Suci: D. Piščak i A. Mijić.

 

ĐAKOVO: Maja Maričić, Antonia Bradarić, Anela Gajić, Nikol Marošević, Tatjana Gajić, Sandra Fundek, Marija Ćato, Anja Jurić, Zdenka Babić, Tea Magdić, Veronika Habijanec. Trener: Dragan Božić.

 

KOSTRENA: Klara Hodak, Korina Samac, B. Kovačević, Doris Curač, Adriana Bucich, Lidija Rajković, Sara Grujić, L. Maler, K. Pranjić, Kristina Kregar, A. Tomas, I. Stermole.

 

U doista prijateljskom ozračju, bez posebnoga natjecateljskoga žara Đakovčanke i Kostrenjake odigrale su utakmicu pretposljednjega 11.kola Lige za opstanak. Sve je bilo jasno i prije utakmice, đakovačke odbojkašice osvojile su prvo mjesto, a Kostrena će u dodatne kvalifikacije. Vjerojatno da su gošće imale veći motiv jer su utakmicu prihvatile kao dobru pripremu za kvalifikacijski turnir koji im ovisi o opstanku u ligi. Trener Dragan Božić igrao je s mlađim igračicama, odnosno s onima koje nisu dobile baš previše prilika u dosadašnjem prvenstvu.

U takvim odnosima snaga domaće suigračice dobile prvi set da bi u drugom setu nakon neizvjesne borbe, gošće u pripetavanju dobile s 29:27. Nakon toga, na terenu su postojale samo igračice Kostrene koje su zasluženo došle do pobjede. A Đakovčanke još čekaju utakmicu protiv Azene iz Velike Gorice, i nakon toga slijedi „godišnji odmor“.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.