Mladi đakovački rukometaši uvjerljivi protiv Miholjčana!

TREĆA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO

 

ĐAKOVO II – MLADOST    43:27 (19:15)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 100. Suci: Lea Kovačević i Katja Pleše (Osijek).

 

ĐAKOVO: Ostajmer, Kelić 1, Novoselović 3, Grabar 7, Jakšić 4, Kovačević, Dino Goluža 2, Kovačević, Patrick Ćurić 1, Dino Goluža 2, Milanović, Kapetan 2, Mihić 1,Knežević 5, Jakobović 5, Mandarić 5, Kostić 5, Šestak 2. Trener: Mladen Rajković.

 

MLADOST: Vrbanić, Kezerle 2, Štefan 5, Vinogradac 13, Vidaković 4, Strunje-Lacković 3, Gereč. Trener: Vladimir Skeledžija.

 

Mladi đakovački rukometaši s lakoćom su se obračunali protiv gostiju iz Donjeg Miholjca koji su u Đakovo došli sa samo sedam igrača. Već na otvaranju utakmice domaćini su poveli 3:0, međutim, gosti smanjuju na 3:2 pa zatim 4:3, ali tada kreću igrači trenera Mladena Rajkovića i počinju, iz minute u minutu, povećavati razliku. U prvih trideset minuta najraspoloženiji đakovački napadači bili su Luka Kostić s pet golova, po četiri su postigli Luka Jakobović i Filip Jakšić. Međutim, u gostujućim redovima nezaustavljiv je bio Ronald Vinogradac koji je postigao sedam pogodaka i upravo je on najveći „krivac“ što su Đakovčani na odmor otišli sa samo četiri gola prednosti (19:15.).

Mladi Đakovčani uvjerljivi protiv Miholjčana

Početkom drugoga poluvremena mladi su Đakovčani napravili seriju 7:0 i pobjegli na nedostižnih 26:15. Do kraja utakmice razlika se povećavala do konačnih plus 16 (43:27). Napadačku ulogu u drugom poluvremenu preuzeli su Petar Grabar sa sedam pogodaka, Jurica Knežević i Roko Mandarić s po pet golova.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.