Đakovačke odbojkašice porazom zaključile uspješnu sezonu!

PRVA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – SKUPINA 4.

 

  1. KOLO

 

AZENA VELIKA GORICA – ĐAKOVO  3:0

 

                                       (25:18;25:21; 25:17)

 

Velika Gorica – Gradska sportska dvorana Velika Gorica. Gledatelja: 100. Suci: Željko Grgas i Igor Kranjc.

 

AZENA VELIKA GORICA: Gašparina Dodić, Dora Matijević, Valentina Radoš, Maja Skorin, Doris Kliman, Petra Dodić, Mila Lukić, Lucija Pokrajčić, Marta Klafurić, Vita Čojić. Trener: Nenad Komadina.

 

ĐAKOVO: Maja Maričić, Antonija Bradarić, Anela Gajić, Tatjana Gajić, Sandra Fundek, Matea Ćato, Anja Jurić, Zdenka Babić, Tea Magdić, Ana Jelenčić. Trener: Dragan Božić.

 

Đakovačke odbojkašice završile su sezonu u Prvoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi i ono što je najvažnije sačuvale su prvoligaški status. U Skupini 4. u kojoj su četiri ekipe tražile spas od ispadanja Đakovčanke su uvjerljivo osvojile prvo mjesto i to nekoliko kola prije samoga kraja.

Sačuvale prvoligaški status – Odbojkaški klub Đakovo

Utakmica u velikoj Gorici nikome ništa nije značila tako da su obje ekipe igrale rasterećeno, bez rezultatskoga imperativa. U takvim odnosima snaga domaće su imali malo više motiva i želje za pobjedom. U prvom setu domaće su igračice vodile tijekom cijeloga seta i zasluženo su došle do vodstva 1:0. Drugi set bio je odlučujući za cijeli meč. Domaće su igračice ponovo bolje otvorile set, povele 13:7, ali su Đakovčanke serijom vratile rezultat u neizvjesne vode kod rezultata 15:14. Međutim, domaće su igračice kontrolirale rezultat, ali su se gošće ponovo približile kod rezultata 22:20. Međutim, mirno su odigrale „azenašice“ i došle do vodstva 2:0. u trećem setu, u đakovačkim redovima nije više bilo snage za preokret tako da su domaće igračice lagano došle do trećega seta i tri boda.

 

 

TABLICA – KONAČNA

1. ĐAKOVO 12 9 3 30:14 27
2. AZENA 12 9 3 29:16 24
3. KOSTRENA 12 5 7 20:24 17
4. ROCKWOOL 12 1 11 8:33 4

 

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.