Đakovčani lako sa Županjcima, Bičvić donio pobjedu protiv Broda!

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A

 

  1. KRUG

 

ŽUPANJA – ĐAKOVO  16:31 (9:17)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja:50. Suci: Matej Marinović (Osijek) i Dino Modrić (Čepin).

 

Županja: Plibar, Božić, Šušak, Arnold 1, Trpković 2, Višić 1, Bičo, Lovrić 2, Ćibarić, Oršolić, Benaković 4, Berač 3, Jurkić 2, Čerkez, Đaković, Bušić 1.  Trener: Mihovil Ostružnjak.

 

ĐAKOVO: Relatić, Petrović 2, Puljić 3, Sivak, Ćurić 2, Davidović, Gombaš 2, Bičvić 5, Maljarić 3, Stjepan Goluža 3, Kutjevac 3, Ivan Goluža 3, Perić 3. Trener: Davor Škalić.

 

Županjci su otvorili utakmicu vodstvom 1:0 (Jurkić), a sve ostalo pripalo je mladim Đakovčanima. Već u petoj minuti na semaforu je bilo 4:1, a do odlaska na odmor igrači trenera Davora Škalića povećavali su svoju prednost koja je na kraju prvoga dijela bila plus 8 (17:9). U prvom dijelu posebno raspoložen bio je Blažen Bičvić koji je postigao pet pogodaka.

Dvije pobjede u 7. krugu Prve HRLD -RK Đakovo

U nastavku susreta, odnos snaga ostao je isti, odnosno Đakovčani su iz minute u minutu povećavali svoju prednost koja se na kraju zaustavila na plus 15 (31:16). Zanimljivost ovoga susreta je da je u đakovačkim redovima čak šest igrača postiglo po tri pogotka. To su učinili: Puljić, Maljarić, Stjepan Goluža, Kutjevac, Ivan Goluža i Perič.

 

 ĐAKOVO BROD 15:13 (7:11)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 50. Suci: Ivan Marinović (Osijek) i Dino Modrić (Čepin).

 

ĐAKOVO: Relatić, Petrović 1, Puljić, Sivak, Ćurić 4, Davidović, Gombaš 1, Bičvić 7, Maljarić 2, Stjepan Goluža 3, Kutjevac 3, Ivan Goluža 3, Perić 3. Trener: Davor Škalić.

 

brod: Bajan, Grgić, Jurišić 3, Blašković, Udovčić, Pejaković, Matej Marić, Jakov Marić 4, Vukadinović, Šimun Marić 4, Starčević, Lovreković. Trener: Ivan Janjić.

 

U drugoj utakmici mladi đakovački rukometaši morali su ostaviti puno znoja, htijenja i znanja kako bi upisali pobjedu protiv momčadi Broda. Nakon početnoga ispitivanja (2:2) Đakovčani su poveli 4:2 i činilo se da će sve ići po dobrom scenariju za đakovačku momčad. Međutim, kod rezultata 7:7 Brođani su napravili seriju 4:0 i pobjegli na 11:7 što je bio i rezultat prvoga poluvremena.

U tim trenucima u brodskoj momčadi dominirala su dva Marića (Jakov 4, Šimun 3).

U nastavku utakmice Đakovčani su strpljivo stizale brodsku prednost da bi potpuni egal uhvatili pri rezultatu 13:13. U samoj završnici najbolji đakovački igrač Blažen Bičvić postiže da pogotka za domaću pobjedu 15:13.

 

OSTALI REZULTATI 7. KRUGA:

 

BROD – IVAN    25:23 (10:7)

 

IVAN – ŽUPANJA  22:17 (15:7)

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.