Osječanima Luni Devetak i Ivanu Funariću prva mjesta!

TREĆE KOLO ZIMSKOGA KUPA SLAVONIJE I BARANJE U PREPONSKOM JAHANJU

 

U subotu, 7. ožujka, zatvorena jahaonica Državne ergele Đakovo, bila je domaćin trećega kola Kupa Slavonije i Baranje. Organizator natjecanja je Konjički klub Osijek, a u subotnjem programu odraženo je pet utakmica za kadete i juniore te jedna seniorska.

U prvoj utakmici Ex Aequo – E na visini prepona od 60 cm nastupilo je pet natjecatelja kadeta: Ana Strganac, članica Konjičkoga kluba Osijek koja je nastupila na grlu Santa. Zadanu dionicu Osječanka je bez kaznenih bodova prošla za 53 sekunde. Drugo mjesto pripalo je klupskoj kolegici; Luni Devetak (KK Osijek) na grlu Jeremy Baby Frayer trebalo je 48,13 sekundi za prolaz zadane dionice, a Nika Bujak (KK Dunavski raj) na grlu Johnny ostvarila je rezultat od 50,83 sekunde. Članica KK Osijek Ana Strganac nastupila je još jednom, a i na grlu Saber 148 i zadanu dionicu prošla je 53,67 sekundi. Prvu utakmicu zaključila je Lana Božić (KK Edek) na grlu Alisa. Ona je dionicu prošla za 50,01 sekundu.

U drugoj utakmici Idealno vrijeme za 51 sekundu nastupilo je troje natjecatelja. Prvo mjesto pripalo je Luni Devetak (KK Osijek) koja ej zadanu dionicu prošla za 56, 01 sekundu. Drugoplasirana je Ana Strganac (grlo Santa) s vremenom 51,99) a, a treća je Nika Bujak, članica KK Dunavski raj 2 51,93 sekundi.

Treća utrka (Ex Aequa -A) ponudila je visinu prepona od jednoga metra.  Prvo mjesto podijelili su Ivan Funarić (KK Osijek) s grlom Cocco II i vremenom 61,72 i Anja Dujić (KK Edek) s grlom Don FJ Goslar) i vremenom 68,56.

Troje jahača podijelilo je treće mjesto. Duško Gages (KK Dunavski raj) s grlom Armargedon s vremenom 66,09, Lea Vuletić (KK Edek) s vremenom 65,51 sekunde i Sara Makar (KK Edek) na grlu Bella) s vremenom 68, 47 sekundi.

U četvrtoj utakmici Baraža prvo mjesto osvojila je Lea Vuletić, članica KK Edek na grlu Corner Boy, drugo mjesto pripalo je Ivanu Funariću (KK Osijek) na grlu Guiness, a trećeplasirana je Anja Dujić, članica KK Edek s grlom Don FJ Goslar.

U posljednjoj utakmici na baraž, visine prepona 1,20 m pobjednica je Irena Ilić, članica Konjičkog kluba Karoca na grlu Dijon VLS, drugo mjesto osvojio je Ivan Racić (KK Edek) s grlom Best Off Uniek.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.