Kadeti Zameta slavili u Đakovu

PRVA HRVATSKA KADETSKA LIGA

 

  1. KRUG

 

               TRSAT – ĐAKOVO

 

Utakmica između Trsata i Rijeke nije odigrana jer igrači iz Rijeke nisu stigli u Đakovo.

 

ĐAKOVO – ZAMET  25:28 (11:13)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 50. Suci: Dean Plazanić i Toni Pavlić (Osijek).

 

ĐAKOVO: Orlović, Novoselović 2, Jakšić 4, Kelić, Jarčević, Kapetan, Mandarić 3, Poplašen 2, Knežević, Kovačević, Grabar 5, Šestak 4, Jakobović 1, Milanović, Goluža 2, Ćurić 2. Trener: Mladen Rajković.

 

ZAMET: Lučin, Martin Mozetić, Jakov Mozetić, Grgurević 3, Martinović 5, Tadić 1, Tomljanović 6, Plantarić 3, Lozić, Načinović 4, Starčević 5, Trivunović, Bogosavljev, Šegon, Rakić. Trener: Marin Mišković.

 

Riječani su golovima Tomljanovića i Grgurevića poveli 2:0, ali su Đakovčani u . petoj minuti uspjeli izjednačiti na 3:3 golovima Petra Grabara, Dine Goluže i Darija Novoselovića. Ali, tada gosti mini serijom 3:0 bježe na 6:3 i tu prednost održavaju do odlaska na odmor.

U nastavku susreta Riječani su održavali stečenu prednost iz prvoga dijela, dapače, u nekoliko navrata uspjeli su povećati prednost i na plus 5 (20:15; 23:18). Đakovčani su pokušavali borbenom igrom doći do rezultatskog priključka, ali jednostavno Riječani su imali i „glavu i rep“ tako da su discipliniranom igrom sačuvali prednost i upisali pobjedu.

U domaćim redovima najbolji strijelac s pet golova bio je Petar Grabar, četiri pogotka postigli su Filip Jakšić i Boris Šestak. Kod gostiju najučinkovitiji sa šest postignutih golova bili su Matija Starčević i Tin Tomljanović, a pet puta se u listu strijelaca upisao Patrik Martinović.

 

U 8. krugu odigrana je utakmica između Zameta i zagrebačkoga Pavlekija. Riječani su bili bolji i pobijedili 33:20 (21:9).

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.