NG “obrtnice” zaustavile Đakovčanke u četvrtom pohodu na Kup!

POLUFINALE KUPA REGIJE ISTOK ZA KUGLAČICE

 

 

               ĐAKOVO – OBRTNIK (NG)  3:5 (3068:3089)

 

Đakovačke kuglačice, u četvrtak, 22.veljače, na kuglani Fortuna,  nisu uspjele u nakani da i četvrti puta užu u finale kupa regije Istok. U posljednje tri godine bile su osvajačice Kupa, ali u četvrtom pohodu zaustavile su ih „obrtnice“ iz Nove Gradiške.

Iako nije najbolje počela svoj meč Ivana Prugović uspjela je osvojiti pojedinačni bod, ali za nju sa skromnih 509 čunjeva. Ovaj četvrtak nije bio dan za iskusnu Nadu Kulaš koja je uspjela doći do 488 čunjeva što je premalo za nešto više od poraza. U drugom paru Paulina Kopecki odigrala je još jedan meč koji ide u kategoriju razočaravajućih. Nije problem što je izgubila, ali srušiti samo 479 čunjeva, ono je što treba zabrinjavati. Julija Horvat osvojila je pojedinačni bod što je značilo da je nakon dva para rezultat je 2:2.

Zaustavljene u polufinalu Kupa – KK Đakovo

U posljednjem paru očekivano je Dalija Perković došla do pojedinačnoga boda, ali je Matea Sopta upisala „nulu“, a njena protivnica napravila je „višak“ od 35 čunjeva što će se pokazati ključnim u pobjedi „obrtnica“ iz Nove Gradiške. U ponedjeljak će se u finalu kupa Regije Istok sastati dva „obrtnika“ – iz Slavonskoga Broda i Nove Gradiške. A Đakovčanke u četvrtom pohodu na titulu zaustavljene su u polufinalu.

 

 

POJEDINAČNI REZULTATI:

 

Ivana Prugović – Ljubica Dokuzović  1:0 (509:504)

 

Nada Kulaš – Kata Ćutić 0:1 (488:509)

 

Julija Horvat – Ivona Đapić           1:0 (513:487)

 

Paulina Kopecki – Marija Gašparović   0:1 (479:507)

 

Dalija Perković – Mirjana Šebalj-Maglajac  1:0 (558:526)

 

Matea Sopta – Vesna Đapić         0:1 (521:556)

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.