Đakovačkim “samurajima” pet medalja!

  1. MEĐUNARODNI JUDO TURNIR POŽEGA OPEN 2018.

 

U subotu, 24. ožujka 2018., u Požegi je održan 20. međunarodni judo turnir Požega Open 2018 na kojem je sudjelovalo 415 natjecatelja iz 46 klubova iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Austrije, Srbije i Rumunjske.

Članovi Judo kluba Samuraj Đakovo

Na turniru su sudjelovali i predstavnici Judo kluba Samuraj Đakovo. Ana Eberhardt nastupila je u uzrastu djevojčica do 10 godina te je osvojila prvo mjesto u kategoriji do 36 kg. U uzrastu dječaka do 10 godina Matija Letica zauzeo je peto mjesto u kategoriji do 27 kg.

U uzrastu dječaka do 12 godina nastupili su: Ante Blažević, Marin Flanjak i Jure Andrić.  Ante Blažević zauzeo je sedmo mjesto u kategoriji do 42 kg, a Marin Flanjak također je sedmi u kategoriji do 46 kg. U uzrastu dječaka do 14 godina, Marko Eberhardt osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 30 kg dok je Mile Blažević zauzeo sedmo mjesto u kategoriji do 50 kg. Luciji Lukić pripalo je treće mjesto u kategoriji do 52 kg u uzrastu djevojčica do 14 godina.

Luka Kovačević, Ivan Andrić, Niko Letica i Ivan Lukić nastupili su uzrastu mlađih kadeta do 16 godina. Luka Kovačević zauzeo je drugo mjesto u kategoriji do 50 kg, Ivan Andrić osvojio je treće mjesto u kategoriji do 46 kg. Niko Letica zauzeo je peto mjesto, a Ivan Lukić bio  je sedmi u kategoriji do 42 kg. Natjecatelje je vodio trener Danijel Topić.

Đakovački borci osvajači medalja s trenerom Danijelom Topićem

Čak 415 natjecatelja borilo se u Požegi za medalje

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.