Jednokratne pomoći Grada: NK Dračice, rukometašima, Torpedu, Školi atletike i udruzi Fit & Strong

KRENUO NOVI SUSTAV FINANCIRANJA ĐAKOVAČKOGA SPORTA

 

Dolaskom nove vlasti, od nove godine krenuo je i novi proračun Grada Đakova kojime se, između ostaloga, financira i đakovački sport. Naime, gradonačelnik Grada Đakova obznanio je dobitnike jednokratnih pomoći koje je gradonačelniku predložilo novoosnovano Povjerenstvo za ocjenjivanje prijava za dodjelu financijskih potpora udrugama iz nadležnosti Upravnoga odjela za društvene djelatnosti. Odlukom gradonačelnika Marina Mandarića pet je sportskih udruga kojima pripada novac jednokratne pomoći.

Nogometnom klubu Dračice gradonačelnik dodjeljuje 19.700,00 kuna kao pomoć u financiranju troškova iz redovite djelatnosti kluba, Rukometnom klubu Đakovo bit će uplaćeno 23.625,00 kuna za projekt Zenica 2018.,

RK Đakovo II

Sportskoj udruzi Fit & Strong dobiva 11.000,00 kuna za odlazak na humanitarnu utrku Wings for Life u Zadar, Nogometnom klubu Torpedo iz Kuševca za završetak priprema za natjecanje ide 10.000,00 kuna, Škola atletike Đakovo dobit će 4.000,00 kuna za projekt „Škola atletike za djecu od 4 do 10 godina i poticanje djece za bavljenje sportom.

NK Dračice

NK Torpedo Kuševac

 

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Bit ce piva u dračicama to je za kupovinu nosiljki

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.