Leon Babić Brajko prošao Slovenca Cernea, danas protiv Vuka Rađenovića!

MEĐUNARODNI 11. TENISKI TURNIR ZABA CUP 2018. U VINKOVCIMA

 

Teniski klub Vinkovci po jedanaesti puta zaredom organizatori su međunarodnoga teniskoga turnira ZABA Cup koji se ove godine igra od 7. do 15. travnja. Na njemu će nastupiti rekordnih više od dvjestotine tenisačica i tenisača do 14 godina. Turnir se igra na devet otvorenih i četiri zatvorena (zbog eventualnoga lošega vremena) terena na kojima će mlade tenisačice i tenisači tražiti put do pobjedničkoga pokala. U muškoj konkurenciji natječe se i Đakovčanin Leon Babić Brajko koji je uspješno prošao prvo kolo pobjedom protiv slovenskoga igrača Davida Cernea rezultatom 6:2 i 6:3. U današnjem trećem kolu mladi đakovački tenisač za protivnika ima srpskoga, inače dvanaestoga nositelja, igrača Vuka Rađenovća.

Đakovački tenisač zajedno s Andrejem Dominićem nastupa u igri parova. U prvom kolu Babić/Dominić slavili su protiv američko-mađarske kombinacije Tristzan Gubi/Viktor Karpati. Nakon tri duga seta hrvatski dvojac bio je bolji rezultatom 6:3; 6:6, 10:7.

U današnjem drugom kolu Babića i Dominića očekuju prvi nositelji, srpsko-slovenska kombinacija Zoran Ludoski i Lun Obrul.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.