Semeljčani poveli, Piškorevčani uzvratili s četiri gola!

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

21. KOLO

 

                       RATAR – POLET 4:1 (2:1)

 

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledatelja: 250. Sudac: Krešimir Brus (Našička Breznica). Pomoćnici: Domagoj Vidić (Našice) i Ante Vuzem (Pribiševci). Strijelci: 0:1 Petar Paradžik (23.), 1.1 Bala (35.) 2:1 Lemos Da Silva (45.) 3:1 Bekić (60.), 4:1 Mišić (86. – 11 m).

 

RATAR: Barić, Da Silva Batista, Peradinović, Bošnjaković, Štulić, Lemos Da Silva (89. Brzaj), Abramović, Mišić, Križanović, Bekić, Bala (76. Vukadin). Trener. Josip Mišić.

 

POLET: Drenić, Marjanović, Vuksanović, Matić, Stanković, Knežević, Drlić, Ivčević (35. Tanasić), Ćosić, Paradžik, Gavran (64. Pero Paradžik),

 

Obje momčadi u susret su krenule dosta rezervirano tako da se u prvih petnaestak minuta nije događalo ništa što bi podiglo na noge dobro popunjene tribine piškorevačkoga igrališta. Ali, nakon toga, u 17. minuti Mišić promašuje prvu Ratarovu priliku, a odmah nakon njega Bekić ne koristi stopostotnu priliku. I tada je uslijedila kazna: U 23.minuti, nakon pogreške domaće obrane, Petar Paradžik dovodi Semeljčane u vodstvo. Domaćini su u 35.minuti imali dvije stopostotne prilike. Prvo je Mišić izašao pred drenića, ali nije uspio postići pogodak, a odmah nakon toga Bala postiže prekrasan pogodak za 1:1. U samoj završnici prvoga poluvremena Piškorevčani dolaze do vodstva. Strijelac je Brazilac Lemos Da Silva.

U drugom poluvremenu Piškorevčani su imali veći posjed lopte, a to su pretvorili u novi pogodak. U 60.minutisolo akcijom Dean Bekić prevario je semeljačkoga golmana Drenića. Otpor Poleta je potpuno splasnuo, a domaćini su krenuli prema protivničkom golu. U 86.minuti u kaznenom prostoru srušen je Lemos Da Silva, a sudac Vidić pokazao je na bijelu točku. Za 4:1 siguran realizator bio je Josip Mišić. Bila je to sigurana i zaslužena pobjeda Ratara.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.