Laura Mašić u četvrtfinalu Subotice!

JUNORSKI ITF TURNIR OTVORENO PRVENSTVO SUBOTICA 2018.

 

Već smo nekoliko puta pisali da je mlada đakovačka tenisačica Laura Mašić preselila u Split gdje se o njenoj teniskoj budućnosti brine trener Marin Bradarić, inače trener i hrvatske igračice Mirjane Lučić Baroni.

Laura Mašić posljednji puta je nastupila u veljači na seniorskom Prvenstvu Hrvatske u Ogulinu, a nakon toga posvetila se treningu i pripremi za nadolazeću sezonu turnira na vanjskim terenima.

 

                 Bez problema kroz kvalifikacije

 

Prvi nastup Laura Mašić ima od 16.do21. travnja u Subotici gdje se održava juniorski ITF turnir Otvoreno prvenstvo Subotica 2018. Đakovačka tenisačica krenula je od kvalifikacija koje je uspješno riješila pobjedivši tri protivnice: U prvom kolu kvalifikacija Đakovčanka je slavila protiv Srpkinje Simone Maksimović (6:2; 6:0),  u drugom kolu bila je bolja od Kanađanke Erike Weil koja je nakon prvoga seta (6:1) predala meč. Treće kolo Laura Mašić prošla je protiv srpske igračice Teodore Vujičić s uvjerljivih 6:3 i 6:1. s tri čiste pobjede mlada đakovačka tenisačica plasirala se u glavni turnir u kojemu nastupa 48 igračica.

P                       et pobjeda u Subotici  – Laura Mašić 

            Za četvrtfinale protiv Talijanke Ricci

 

U prvom kolu glavnoga turnira Laura Mašić pobijedila je Slovenku Anju  Trbeznik s uvjerljivih 6:2 i 6:1. U drugom kolu Đakovčanka je izbacila još jednu srpsku igračicu – devetu nositeljicu turnira Emiliju Kojčić sa 6:3 i 6:1.

Danas je Laura Mašić ostvarila i šestu pobjedu u Subotici, a u trećem kolu glavnoga turnira slavila je protiv Talijanka Beatrice Ricci rezultatom 6:2 i 6:4. ovom pobjedom mlada đakovačka tenisačica plasirala se u četvrtfinale gdje ju sutra očekuje pobjednica susreta između Austrijanke A Schmid i Slovakinje Meri.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.