Protiv Belišća đakovački trenutak istine, rukometaši dočekuju Bjelovar s Denisom Totom, rukometašice u Cerni, derbi Mladosti i Ratara, Torpedo u Miholjcu…

ĐAKOVAČKI SPORTSKI VIKEND

 

PRVA B HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

 

ĐAKOVO – BJELOVAR

               Boris Tot, golman Đakova:

 

Bjelovar je drugoplasirana momčad lige, igraju odličan rukomet,  a posebno su opasni u napadačkom dijelu igre. Mi smo  spremni „potući“ se s njima i pokazati da nitko u Đakovu neće lagan doći do bodova.

S obzirom da je moj brat dosada promijenio nekoliko klubova, ov 1oje prvi puta da ćemo igrati jedan protiv drugoga. Nadam se da se to neće  osjetiti u mojoj igri i siguran sam da je ovo odlična pozivnica za sve ljubitelje rukometa da uživaju u subotnjem rukometu Naravno, i navijaju  za nas.

 

* * * * *

 

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

  1. KOLO – SUBOTA, 17:00 sati

 

MULTINORM CERNA – ĐAKOVO

 

* * * * *

 

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO – SUBOTA, 16:30 sati

 

ĐAKOVO CROATIA – BELIŠĆE

Damir Topolovec, branič Đakovo Croatije:

 

Nakon male rezultatske krize utakmica protiv Belišća prava je prilika za iskupljenje pred domaćom publikom. Iako se Belišće može pohvaliti odličnim rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva, mislim da rezultat utakmice isključivo ovisi o nama odnosno kako ćemo mi odigrati. Siguran sam da će svaki igra dati sve od sebe kako bismo upisali tri boda, a to je jedino što nas u subotu zanima.

 

* * * * *

 

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

 

  1. KOLO – SUBOTA, 16.30 sati

 

ZRINSKI (J) – ŽELJEZNIČAR

 

    Antonio Kerovec, napadač Zrinskoga:

 

Utakmica protiv  brodskoga Željezničara bit će još jedan od derbi susreta, ali svi protivnici koji igraju protiv nas mogu te utakmice zvati derbijem. Između nas i Brođana mala je bodovna razlika, ali moji suigrači zajedno sa mnom napravit će sve kako bismo dokazali da smo zasluženo na prvom mjestu i da tamo želimo ostati do kraja prvenstva. Za to imamo kvalitetu, a to će osjetiti u subotnjoj utakmici i Brođani.

 

* * * * *

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

  1. KOLO

 

MLADOST (ĐS) – RATAR

 

Marin Bikić, nogometaš Mladosti:

 

U nedjelju nas očekuje još jedan susjedski derbi. Nakon nesretnoga poraza u Kuševcu, nastavili smo uporno trenirati i raditi te se već u nedjelju želimo vratiti na pobjedničke staze. Ratar je u posljednje vrijeme uhvatio dobru formu, po svemu sudećiosigurali su status županijskoga ligaša zato očekujemo tešku i neizvjesnu utakmicu. Ovim putem pozivam sve naše navijače da ns podrže na putu do nove pobjede.

 

POLET – FEŠK

 

JEDINSTVO – TORPEDO

 

                Ilija Beljan, branič Torpeda:

 

Kako smo započeli proljetni dio, tako ga mislimo i završiti, dakle pobjedom. Idemo u Donji Miholjac po bodove, na svakom gostovanju je teško, ali u odličnoj smo formi i to moramo iskoristi te protiv Jedinstva upisati novu pobjedu i tako nastaviti pobjednički niz.

 

* * * * *

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA  LIGA

 

  1. KOLO – NEDJELJA, 17:00 sati

 

HAJDUK (Š. POLJE) – DRAČICE

 

Petar Andričić, napadač Dračica:

 

Očekuje nas vrlo teška utakmica u Širokom Polju. Vjerujem da možemo nastaviti pozitivni bez poraza. Svi dobro radimo na treninzima, i iz utakmice u utakmice sve više rastemo i naša igra napreduje. Uz sav respekt prema domaćinu, mi idemo na pobjedu. Vjerujem da ćemo uz podršku naših vjernih navijača osvojiti sva tri boda i ostati u gornjem dijelu tablice te probati prestići naše nedjeljne protivnike.

 

OMLADINAC (JOSIPOVAC) – RADNIČKI (VIŠKOVCI)

 

OMLADINAC (Đ. SELCI) – DINAMO (TRNAVA)

 

SLAVONIJA (BUDROVCI) – SLOGA (KORITNA)

 

Željko Kladarić, napadač Slavonije (B):

 

Nemam što puno reći. U teškoj smo situaciji, ali protiv Sloge ćemo se boriti svim silama da osvojimo tri boda. Nadamo se bodovima.

 

REKORD (KONDRIĆ) – MLADOST (IVANOVCI)

 

ŠOKADIJA (STRIZIVOJNA) – HOŠK (GAŠINCI)

 

Josip Kunce, igrač Šokadije:

 Za proljetnu polusezonu želio bih pohvaliti sve igrače i vodstvo kluba koje ulaže jako puno truda da bismo ostvarili ovakve rezultate. Na svaku utakmicu gledamo kao na novo dokazivanje, a ono što smo ostvaroli ostavljamo iza sebe. Sada nam dolaze Gašinčani, s dužnim poštovanjem, ali igramo na domaćem terenu i potpuni smo favoriti i logično je da očekujemo pobjedu.

 

BUDUĆNOST (GORJANI) SLAVONIJA (PUNITOVCI)

 

Domagoj Marinović, golman Slavonija (P):

 

U Gorjane idemo, kao i na svaku utakmicu, po nova tri boda čime potvrđujemo opravdanost našega prvoga mjesta. Budućnost se bori za opstanak i u nekoliko posljednjih utakmica pokazali su da mogu. No, unatoč svakom respektu prema domaćinu, nas ne zadovoljava ništa drugo osim pobjede.

* * * * * *

 

LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

 

  1. KOLO – NEDJELJA, 17:00 sati

 

VELEBIT (POTNJANI) – JEDINSTVO (FORKUŠEVCI)

 

KEŠINCI – NAPRIJED (MRZOVIĆ)

 

RADNIK (VRBICA) – DINAMO (TOMAŠANCI)

 

SLAVONAC (PRESLATINCI) – SLAVONAC (ĐURĐANCI)

 

MLADOST (LAPOVCI) – ZRINSKI (DRENJE)

 

SLOBODAN: VUČEVCI

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.