Bojanović i Ivan Barišić dovoljni za pobjedu!

  1. KOLO

 

 MLADOST (ĐS) – RATAR  3:0 (0:0)

 

Satnica Đakovačka – Igralište NK Mladost. Gledatelja: 200. Sudac: Antun Bošnjak (Harkanovci). Pomoćnici: Stjepan Mihaljević (Valpovo) i Darijan Kovačević (Donji Miholjac). Strijelci. 1:0 Bojanović (63.), 2:0 Barišić (67.), 3:0 Barišić (74.).

 

MLADOST (ĐS): Gansberger, Drmić (59. Karlo Novaković), Akrap (46.Janković), Subašić, Majstorović, Žonka, Bikić, Barišić (79. Radnić), Burazin, Bojanović (84. Ante Barišić-Jaman), Filip Denič. Trener: Ivan Denić.

 

RATAR: Barić, Peradinović, Bošnjaković, Batinić, Batista Da Silva, Liščević, Cristiano Da Vitoria, Abramović, Rakušić (46. Bala), Vukadin, Bekić. Trener: Josip Mišić.

 

 

Đakovštinski derbi protekao je u dominaciji Satničana koji su i ovom utakmicom pokazali da su u odličnoj formi. U prvih 25 minuta igra se odvijala između dva kaznena prostora, obje momčadi ispitivački su se postavile više pazeći na svoj gol nego kako napasti protivnički. U 25. minuti sudac Mihaljević poslao je obje momčadi na osvježenje, i to je očito urodilo plodom. Satničani su počeli igrati i napadati prema Barićevom golu. Prvu opasnost vidjeli smo u 29. minuti kada Bojanović pronaliazi Filipa Denića, a ovaj loptu šalje preko gola. U 32. minuti domaćini su odigrali odličnu akciju, ali je Denić prerano krenuo te se našao u zaleđu. Nova opasnost za piškorevački gol dogodila se u 35. minuti kada je Dino Burazin uputio snažan udarac s četrdesetak metara, ali lopta je prohujala pored vratnice. Gosti su imali izglednu priliku u 40. minuti kada je Batista Da Silva sam krenuo prema satničkom golu. Uputio je udarac s ruba kaznenoga prostora, ali Gansberger je bio na mjestu. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka.

 

  Bojanović i Barišić riješili pitanje pobjednika

 

U nastavku susreta, domaćini su i dalje napadali, a u 53. minuti došli su u zasluženo vodstvo. Slobodan udarac s desne strane izveo je Bikić, na drugoj vratnici našao se Bojanović koji glavom pogađa Barićevu mrežu. U 67. minuti ponovo je u akciji Marijo Bojanović. Satnički veznjak šutira s ruba kaznenoga prostora, Barić kratko odbija lotu na koju natrčava Ivan Barišić i pogađa gostujuću mrežu.

Konačnu potvrdu nova tri boda Satničani su ostvarili u 74. minuti. Po desnoj strani pobjegao je Burazin, na dvadesetak metara odlično uposlio Ivana Barišića kojemu nije bilo teško svladati piškorevačkoga golmana.

S nova tri boda Mladost se nalazi na trećem mjestu s 43 boda. U srijedu ih očekuje gostovanje u Feričancima.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.