Đakovčanin Ivan Verhas strijelac tri gola u Makarskoj!

JOŠ JEDNA LIJEPA ĐAKOVAČKA NOGOMETNA PRIČA

 

Već smo pisali o uspjesima mladih đakovačkih nogometaša Dražena Jamana i Luke Mikića u predpočetnicima NK Osijeka, a već stiže nova lijepa đakovačka priča.

 

Osječani uspješni u Makarskoj

Dvije selekcije osječkih nogometaša (U – 12 i U  – 14) protekloga vikenda nastupile su na međunarodnom devetom turniru u Makarskoj. Obje momčadi osvojile su prva mjesta čime su potvrdile da NK Osijek ima najbolju nogometnu školu u Hrvatskoj.

 

Ivan Verhas trostruki strijelac

 

U sastavu U – 14 nastupa i bivši đakovački igrač Ivan Verhas, rođen 2004. godine koji je dao veliki doprinos u osvajanju pobjedničkoga pehara. Mladi Osječani pod vodstvom trenera Dražena Nikšića pobijedili su redom: Željezničar 6:0, dubrovački GOŠK 2:0 (Verhas strijelac drugoga gola), Bihać 2:0 (Verhas strijelac drugoga gola). U četvrtfinalu su Osječani pobijedili stobrečki Primorac s visokih 4:0, a Ivan Verhas ponovo je bio strijelac jednoga pogotka. U polufinalu ljubljanska Olimpija nije imala šanse protiv mladih Osječana što potvrđuje rezultat 4:1. U finalu su Osječani pobijedili Hajduk s minimalnih 1:0.

Podsjetimo, Ivan Verhas sin je dugogodišnjeg igrača đakovačke Croatije Darka Verhasa koji je bio član jedne od najboljih generacije đakovačkih nogometaša. Ovaj primjer potvrđuje staru narodnu izreku da voćka ne pada daleko od stabla.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.