Laura Mašić “pomela” Bugarkinju, za polufinale protiv Nizozemke Hageman!

ĐAKOVAČKA TENISAČICA NASTAVLJA S ODLIČNIM IGRAMA NA SERBIA OPEN NIŠ 2018.

 

Juniorski teniski turnir u Nišu ulazi u svoju završnu fazu. A posebno radosni mogu biti đakovački ljubitelji tenisa jer Đakovčanka Laura Mašić u današnjem je meču svladala bugarsku igračicu Elenu Kralevu, inače 16. nositeljicu turnira. Pomalo nestvarno zvuči rezultat meča, ali Đakovčanka je slavila sa 6:0 i 6:0.

Sutra Nizozemka Hageman

U telefonskom razgovoru o dosadašnjem tijeku turnira upitali smo Lauru Mašić koja u jednom dahu odgovara: Došla sam na svoje. Nakon odlaska u Split vrijedno sam trenirala i skupljala energiju za turnire. U Subotici i Nišu odigrala sam mečeve koji su mi toliko nedostajali. Jednostavno, zaželjela sam se igre i pobjeda. I tjedan dana prije, u Subotici, igrala sam dobro, ali me nije slušao servis s kojim u principu nemam velikih problema. Međutim, moja prevelika želja ponekad me je tjerala u dvostruke pogreške što su moje protivnice koristile. Nakon ispadanja u Subotici, gdje je, objektivno, meč mogao otići i na moju stranu, rekla sam si: Sada se smiri, skupi glavu i ideš u Niš po pehar. Sedam subotičkih mečeva vratilo me u natjecateljski ritam. Vratila sam sigurnost serviranja i ovdje je sve u najboljem redu. Ova dva tjedna igram s novim reketima tako da je i to okolnost s kojom se moram nositi, ali ponavljam, u Nišu je sve odlično. Danas sam protiv Bugarke odigrala najbolji meč u ovoj godini. Jednostavno, što god sam zamislila, ulazilo je. Presretna sam, ali moram vratiti mir i koncentraciju jer očekuje me završnica turnira, a ja bih silno željela dokazati i sebi i drugima da mogu do kraja. Danas poslijepodne igram parove, a sutra očekujem meč za polufinale. Protivnica će me biti Nizozemka Madelief Hageman, deseta nositeljica. To što je nositeljica ništa mi ne znači jer sam u drugom kolu „skinula“ prvu nositeljicu Čehinju Marketu Panackovu. Tada mi se otvorio ždrijeb jer sam naslijedila njezino mjesto u turniru. Ponavljam, sve je odlično i u Nišu idemo do kraja, zaključila je Laura Mašić i brzo otrčala na zagrijavanje jer ju očekuje igra parova.

Laura Mašić nastupa s BiH igračicom Katarinom Trivić. Nakon prvoga kola u kojemu je hrvatsko-bosanska kombinacija dobila meč protiv Japanke Hikari Osaki i Srpkinje Andrijane Simović, u današnjem drugom kolu očekuje ih kinesko-srpska kombinacija Le Yi Yiu i Mija Ljubić.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.