Matko Mikola šokirao Jurjevčane!

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

 

  1. KOLO

 

                   ZRINSKI(J) – NAŠK  0:1 (0:1)

 

Jurjevac – Igralište Bara. Gledatelja: 100. Sudac: Renato Furić (Beli Mansatir). Pomoćnici: Branimir Bradarić (Vukovar) i Davor Vukelić (Vukovar). Strijelci: 0.1 Mikola (18.).

 

ZRINSKI (J): Pintarić, Mihaljević, Bagarić (87. Lučić), Kovačevič, AntonoKerovec, Bujdo, Majdiš, Živković (63. Grbeša), Krešimir Galić (46. Fehir), Mihael Kerovec (79. Marošević), Čavar (46. Šinko). Trener. Damir Išasegi.

 

NAŠK: Mikšić, Rukavina, Svalina, Hendrih (82. Koprivčić), Mikola, Knežević, Galinec, Gašparić (89. Slivečko), Mađaš, Barišić, Hećimović.

 

Jurjevčani su nakon devedeset odigranih minuta protiv Našičana ostali u šoku jer su gosti iz jedne akcije postigli bod i s Igrališta Bara odnijeli sva tri boda.

Jurjevčani su dobro otvorili utakmicu, ali Kovačević na asistenciju Majdiša promašuje stopostotnu priliku za gol. Stopostotnu priliku promašuje i Čavar, a nakon toga, uslijedila je kazna Našičana. Dubinsku ubačenu loptu u kaznenom prostoru primio je Matko Mikola i pored Pintarića plasirao u gol. Nakraju će se potvrditi da je to bio i odlučujući trenutka utakmice. Do odlaska na odmor, domaćini su promašili još nekoliko izglednih prilika pa se na odmor otišlo s vodstvom gostiju 1:0.

Nije išlo protiv Našičana

U nastavku utakmice u redove domaćina uvukla se nervoza, gosti su vješto čestim simuliranjima otkidali vrijeme i na kraju dočekali posljednji sučev zvižduk uzdignutih ruku.

Za Jurjevčane ovaj poraz znači ponovno vraćanje u grčevitu borbu s pratiteljima u borbi za naslov prvaka. Nakon ovoga kola Sloga iz Nove Gradiške primaknula se Jurjevčanima na samo dva boda.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.