14 golova Ivana Stipića za pobjedu protiv Nove Gradiške!

TREĆA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

 

  1. KOLO

 

ĐAKOVO II – NOVA GRADIŠKA II   42:25 (22:17)

 

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 100. Suci: Andreja Bošnjak i Tea Svalina (Osijek).

 

ĐAKOVO II: Ćurić 7, Stipić 14,  Gregačević 2, Poplašen 9, Mesić 1, Gilman, Jarčević 6, Tokić, Kokanović, Pešut 1, Majstorović 2, Orlović, Raletić. Trener: Boris Lubar.

 

NOVA GRADIŠTA II: Kumić, Cota, Jugović 5, Janeček, Umljenović 2, Penić, Antonić 10, Džebić 8. Trener: Krešimir Šagovac.

 

Đakovački juniori bili su daleko bolji od svojih kolega iz Nove Gradiške. Đakovčani su od samoga početka dali do znanja da će bodovi ostati u Đakovu. Serijom 4:0 otvorili su utakmicu, a brzo su domaćini došli do 10:4. U igri u kojoj obrane nisu bile jača strana utakmice, dokraja prvoga poluvremena Đakovčani su zabili čak 22 gola, a u tom segmentu igre prednjačili su Luka Poplašen sa šest i Petar Jarčević sa pet pogodaka.

U drugom dijelu, Đakovčani su povećavali svoju prednost, najprije do deset golova viška (30:20) da bi na kraju utakmica završila s velikih plus 17 (42:25). U drugom poluvremenu vidjeli smo napadači One Man Show u režiji Ivana Stipića. Đakovački rukometaš, za 30 minuta, postigao je čak 11 pogodaka (ukupno 14) što je rekord kojega će teško itko dostići. Osim njega, Luka Poplašen zabio je devet, Petar Jarčević šest. U gostujućim redovima Antonić je zabio deset, a Džebić osam golova.

Đakovčanima je ovo trinaesta pobjeda i trenutno se nalaze na petom mjestu s 27 bodova.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.