Laura Mašić “pomela” treću nositeljicu Emiliju Kojčić, sutra polufinale protiv Bugarske Radulove, par Mašić/Lovrić u finalu!

JUNIORSKI ITF TENISKI TURNIR SKOPJE OPEN 2018.

 

Đakovačka tenisačica nezaustavljivo kroči prema novoj završnici juniorskih ITF turnira. U današnjem četvrtfinalnom meču Skopja Open 2018. Laura Mašić „pomela“ je srpsku tenisačicu, inače treću nositeljicu turnira Emiliju Kojčič rezultatom 6:0 i 6:2. jednostavno, Đakovčanka je igrala tako dobro da njena protivnica nije imala nikakve šanse za bolji rezultat od postignutoga.  Tako se Laura Mašić s četiri uvjerljive pobjede plasirala u polufinale skopskoga turnira. S nestrpljenjem je Đakovčanka očekivala protivnicu u polufinalu jer su se u drugom četvrtfinalnom paru sastale prva nositeljica Slovenka Pia Lovrić i osma nositeljica Bugarka Dariva Radulova.

Bugarka ne napravila veliko iznenađenje te je izbacila prvu nositeljicu turnira. Tako će u sutrašnjem polufinalnom meču Laura Mašić za protivnicu imati bugarsku tenisačicu Darivu Radulovu.

U ranim poslijepodnevnimsatima završen je mečparova.Hrvatsko-slovenskakombinacija Larua mašić/Pia Lovrić pobijedile su bugarsko-američki par Dariva Radulova i Michelle Tikhnko rezultatom 6:3 i 6:0.

Sutra će par Mašić/Lovrić igrati finale protiv estonsko-švicarskoga para Saara Orav i Julie Sappl, sedmih nositeljica.

“Pomela” srpsku tenisačicu miliju Kojčić – Laura Mašić

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.