Tako to rade prave ekipe!

KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U PRVU HRVATSKU KUGLAČKU LIGU

 

  1. KOLO

 

        SISCIA – ĐAKOVO  2:6 (3152:3159)

 

Tako to rade prvakinje! Kuglačice Đakova autoritativno su otputovale u Sisak želeći već tamo i matematički potvrditi ulazak u prvu ligu. Ito su učinile upravo onako kako to rade najbolji. Pobjeda je došla za samo sedam čunjeva, ali tu slatku „sedmicu“ napravila je fenomenalna Dalija Perković koja je u zadnjem paru srušila 600 čunjeva za konačnu đakovačku pobjedu.

Doduše, trener Nedjeljko Ćorić Hitri pogodio je s parom koji je otvorio meč. Ivana Prugović i Julija Horvat donijele su početne bodove Đakovčankama. U drugom paru Nikolina Kuić donijela je i treći pojedinačni bod, ali je mlada Paulina Kopecki poražena s velikom čunj razlikom (doduše, on najbolje sisačke igračice). U posljednjem paru domaće su se igračice grčevito borile barem za jedan bod, Valentina Smuđ u posljednjem je paru sustigla đakovačku prednost u čunjevima, ali sve je to uspješno po Đakovčanke, završila Dalija Perković, trenutno najbolja đakovačka kuglačica.

Ovom pobjedom Đakovčanke su i matematički potvrdile prvo mjesto u kvalifikacijama, a koja će druga ekipa u prvoligaško društvo odlučivat će utakmica Siscia – Karlovac.

POJEDINAČNI REZULTATI:

 

Lejla Štrbac – Ivana Prugović      0:1 (511:556)

 

Ankica Glajh – Julija Horvat         0:1 (498:521)

 

Dražena Smuđ – Paulina Kopecki    1:0 (574:479)

 

Ivona Crneković – Nikolina Kuić 0:1 (515:531)

 

Valentina Smuđ – Matea Sopta 1:0 (566:472)

 

Valerija Smuđ – Dalija Perković 0:1 (488:600)

 

Lucija Sever     378

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.